“Це не заробіток, а реклама”: Позитив розповів, для чого погодився на пісню про шароварщину з Анною Трінчер

Український співак та артист Позитив чесно зізнався, для чого записував шароварну пісню з Анною Трінчер. Чоловік пояснив, що це була не випадковість.

Екс-підопічний Потапа співак Позитив почав активно вести свою сольну кар’єру. Не так давно хлопець записував спільну пісню з Анною Трінчер, але прихильники творчості звинуватили артистів у шароварщині. Зараз так називають пісні, де ключовими словами виступають загальноукраїнські терміни: козак, вишиванка, козачка, гопак та багато іншого. Редакція сайту Добрі новини дізналася, в чому був сенс запису такої пісні.

В одному з інтерв’ю з Сергієм Лиховидою Позитив розповів, чому зупинився на виборі саме такої пісні. Відповідь доволі проста – це було благодійне замовлення з рекламними інтергаціями впродовж цілого кліпу.

“Скажу так, зі своєї сторони артиста, якого запросили. Це не заробток грошей, а це реклама магазину і пряма благодійна акція. Магазин взяв все на себе – зйомка, музика і так далі. Я готовий на все, якщо це принесе Україні користь”, – каже Позитив.

Співак Позитив зізнався, для чого зробив шароварну пісню
Співак Позитив зізнався, для чого зробив шароварну пісню

Однак, Сергій Лиховида не зовсім зрозумів в чому справа та що полягає в цій благодійсності. Чи це реклама магазину і вони з виручки віддають гроші на благодійність, чи вони забирають кошти за монетизацію, але за це не можна отримати багато грошей.

“Дивись, чому були козачка і козак. В них продавалися фішки. Ця пісня була направлена на молоде покоління з фішками козака і козачки. В соціальній мережі ТікТок на нашу пісню зняли близько 100 тисяч відео і коли вона розкрутилася, то діти побігли до магазинів купувати фішки. Завдяки цьому зібрали близько семи мільйонів гривень”, – розповідає Позитив.

Позитив зізнався, для чого написав пісню про козачку і козака
Позитив зізнався, для чого написав пісню про козачку і козака

Артист також додав, що текст писав не він. В автора тексту були певні завдання, як має звучати пісня з певними словами і засадами. Тому текст був написаний саме за бажанням замовника. Справа не йде в контексті самої пісні, там немає серйозного змісту. Просто як трек-ринґтон. На думку Позитива, завдання було виконане ідеально, але він зізнається, що йому доведеться весь час виправдовуватися за цю пісню навіть після закінчення акції.

“Я все розумію, не буду навіть сперечатися. Всі все розуміють і так”, – закінчує Позитив.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини