Рубрики: Новини

“Мерзотні блоги”: Маша Єфросиніна розкритикувала українських чоловіків, які сидять вдома

Українська телеведуча Маша Єфросиніна обурилася поведінкою українських чоловіків. Жінка розповіла, як вона ставиться до тих, хто робить вигляд, ніби в країні все добре.

Українська телеведуча Маша Єфросиніна зізналася, чому її дратують деякі українські чоловіки. Маша опублікувала фрагмент з інтерв’ю з Денисом Квебеком, де вона розповідає про важливий вибір кожного українського чоловіка, але потім обурилася поведінкою частини чоловічої спільноти в реаліях повномасштабного вторгення.

На інтерв’ю Маша говорила про те, що вона вважає, що кожен чоловік повинен сам вирішувати: йти йому на війну, чи ні. Всі люди в нас різні і в кожного має бути своє бачення та психіка. Маша намагається не засуджувати інших чоловіків, які не йдуть захищати Україну і залишається лояльною, бо вона до всього ставиться з розумінням, але деякі чоловіки обурюють її своєю нахабною поведінкою.

Маша Єфросиніна обурилася поведінкою українських чоловіків

“Я навчилася опановувати себе, але коли різні пухлопикі особи чоловічої статі сидять перед камерою і єдина важлива справа з їхнього боку для країни – це сидіти знімати свої мерзотні гімноблоги, які базуються на наклепах і не роблять нічого, крім розпалювання агресії всередині країни”, – обурюється Єфросиніна.

Телеведуча зізнається, що вона дуже дивується тим, хто робить вигляд, що в країні немає війни і продовжуть без зайвого сорому жити на широку ногу. Вона вражається, коли в закладах столиці нахабні власники бізнесу ведуть себе так, ніби вся земля крутиться навколо них і веселяться на повну.

“Веселіться вдома! Це ж всі бачать”, – додає зірка.

Телеведуча Маша Єфросиніна обурена поведінкою чоловіків

Крім цього, Маша звернула увагу на те, що ці чоловіки постійно показують у соцільних мережах, як їм весело в той час, як наші захисники не можуть нормально спати через оборону країни, а потім повертаються додому з сильними травмами, які не знають, як лікувати.

Сьогодні важливо розуміти, що відпочинок потрібен кожному і неважливо, чим саме ви займаєтеся. Не дивлячись на це, не потрібно всім показувати у соціальних мережах, як ви змогли виїхати з країни на відпочинок, або як ви відвідуєте приватну вечірку. Набагато краще запостити афішу про збір коштів, або похвалитися, скільки грошей ви сьогодні задонатили. Так у кожного буде хороший настрій від зробленого добра.

Поділитися