“Просила зрозуміти нас”. Лобода зізналась, у яких стосунках перебуває з Філіпом Кіркоровим: раніше був другом

Відома українська співачка у нещодавньому інтерв'ю розповіла про свого колишнього товариша Філіпа Кіркорова. Лобода зізналась, чи спілкується з ним сьогодні

Нещодавно відома українська співачка Світлана Лобода вперше за довгий час дала інтерв’ю. Під час розмови з Раміною Есхакзай зірка поділилась чималою кількістю цікавих розповідей про своє життя. Зокрема, знаменитість зізналась, чи спілкується вона зараз з Філіпом Кіркоровим, російським музикантом, якого раніше вважала близьким другом.

У розмові з журналісткою Лобода пригадала діалог з артистом на початку повномасштабної війни в Україні. Крім того, відома українська співачка висловилась і про своє ставлення до скандально відомого короля російської естради.

Світлана Лобода розповіла про стосунки з Філіпом Кіркоровим
Світлана Лобода розповіла про стосунки з Філіпом Кіркоровим

У відповідь на запитання Раміни Есхакзай знаменитість зазначила, що на початку повномасштабної війни вона писала своєму другові в соціальних мережах, а він обіцяв підтримку. Втім, з часом Філіп Кіркоров буквально замовк, а Лобода пояснила, чому так могло статись.

“Коли все почалось, я писала багато кому з артистів, в тому числі ми переписувались з Кіркоровим. Я просила їх не підтримувати режим і просила зрозуміти нас, показувала кадри, висилала відео. Він казав, що він буде намагатись це робити, що для нього це важливо, що він все розуміє, що він дуже розумна людина, і він буде все робити. Але потім пройшов час, і я думаю, що просто його нагнули, як і всіх”, – прокоментувала Світлана Лобода.

Крім того, відома українська артистка пригадала, що чула з особистих джерел, ніби у Філіпа Кіркорова грозились забрати дітей.

Лобода у новому інтерв'ю чесно висловилась про свого колись близького друга Кіркорова
Лобода у новому інтерв’ю чесно висловилась про свого колись близького друга Кіркорова

Нагадаємо, що раніше чимало українських артистів вважали Кіркорова своїм другом. До слова, серед них і найбагатша співачка України Камалія. Оскільки зірковий дует у минулому пов’язувала дуже тісна дружба, артистка також чула від журналістів і фанатів запитання про скандально відомого російського співака.

Раніше Камалія розповідала, що після 24 лютого минулого року вона писала своєму колезі та другу про ті жахи, які відбуваються в її рідній країні, в якій він, до слова, отримав звання Народного артиста. За спогадами української співачки, співак проігнорував її повідомлення та загалом конкретної відповіді на запитання не давав.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини