Алан Бадоєв розповів, чи спілкується з дітьми від колишньої дружини, яка працює в росії: “Це святе”

Алан та Жанна Бадоєви розлучилися в 2012 році, а з початком повномасштабного вторгнення жінка мовчить про події в Україні і продовжує свою роботу в росії.

Зараз Жанна Бадоєва перебуває в росії разом зі спільною з Аланом донькою Лолітою та його названим сином від попереднього шлюбу телеведучої Борисом. Жінка не давала жодних коментарів про повномасштабне вторгнення і продовжує працювати на російських телеканалах. Алан Бадоєв зізнався, чи підтримує він спілкування зі своєю колишньою дружиною та дітьми.

За словами чоловіка, він завжди буде поважати Жанну за те, що вона стала матірʼю його рідної доньки і подарувала можливість виховувати сина. Продюсер не засуджує жінку за мовчання і не хоче створювати конфліктів з людиною, з якою провів велику частину свого життя.

“Вона мати моєї дитини, для мене це святе”, – неодноразово казав Бадоєв.

Алан Бадоєв розповів, чи спілкується з колишньою дружиною та дітьми
Алан Бадоєв розповів, чи спілкується з колишньою дружиною та дітьми

До початку повномасштабного вторгнення вони завжди збиралися разом на всі великі свята, але зараз це зовсім неможливо. Не дивлячись на те, що зустрічей з батьком стало менше в житті дітей Алана, але він намагається приймати активну участь у їхньому вихованні дистанційно. Чоловік каже, що вони росуть, в них зʼявляються нові питання про життя, світ і таке інше.

“Боря режисер, продюсер, а Лола закінчує школу і готується до вступу в університет. Люблю їх безмежно!”, – додає чоловік.

Свою колишню дружину Алан досі любить, як і любив. Він переконаний, що жінка дасть своє слово про повномасштабне вторгнення, але лише тоді, коли все закінчиться. Сам Бадоєв, на його думку, не має права змушувати її говорити і ставити під питання безпеку її та їхніх спільних дітей. Кліпмейкер жодним чином не ображається на свою колишню дружину за мовчання про Україну.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини