Син, кепка, паспорт і квитки: 33-річна Ксенія Мішина поспіхом зібралась та полетіла зі столиці за кордон

Відома українська актриса залишила в особистому блозі таємниче зізнання про те, що разом з сином вона вирушає за кордон. Що відомо про несподівану подорож Ксенії Мішиної та Платона?

Особливу популярність на телеекрані відома українська актриса здобула після ролі у серіалі “Кріпосна”. Пізніше відбулась прем’єра першого сезону надзвичайно популярного реаліті-шоу про кохання “Холостячка”, головною героїнею якого виявилась Ксенія Мішина. Відтоді за знаменитістю уважно спостерігають сотні тисяч шанувальників, а зірка загалом і не проти ділитись найцікавішими подробицями зі свого життя.

Новинами та цікавими фотографіями знаменитість ділиться у соціальній мережі Інстаграм, де давно веде особистий блог. Ксенія Мішина активно комунікує зі своєю авдиторію на власній сторінці. Так, наприклад, нещодавно українська актриса зізналась, що вирушила зі своїм сином за кордон. Подробиці знаменитість вирішила залишити при собі, втім показала миле фото з Платоном.

На опублікованій фотографії актриса тримала в руках свій і синів закордонний паспорт, а з документів стирчали квитки на літак, втім основна їх частина була закрита сторінкою паспорта. Саме тому дізнатись, куди Ксенія Мішина вирушає зі своїм сином, неможливо. До слова, Платон на фотографії уважно дивиться кудись вдалечінь.

Ксенія Мішина повідомила, що вирушила з сином у подорож
Ксенія Мішина повідомила, що вирушила з сином у подорож

Після цієї Історії знаменитість більше не публікувала ніяких уточнень або пояснень. Схоже, що Ксенія Мішина вирішила потримати інтригу, оскільки, повідомляючи про свою спільну з сином подорож, знаменитість обмежилась однією фразою: “Кудись летимо”.

Слід зазначити, що останнім часом відома українська актриса доволі часто подорожує зі своїм сином. Про це знаменитість зізналась сама, деякий час тому розповідаючи історії власного схуднення. Ксенія Мішина чотири місяці активно займалась спортом і зробила зі своєї фігури власний ідеал. Зірка вирішила поділитись з шанувальниками розповіддю про те, як їй вдалось досягнути такого результату, а у ході історії зазначила: за чотири місяці своєї трансформації вона з Платоном часто літала за кордон.

Актриса також пояснювала, чому так активно літає зі своїм сином за межі України. За зізнанням Ксенії Мішиної, вона хоче виховати в Платоні жагу до знань та показати, який прекрасний світ його оточує. Таким чином зірка розвиває свого сина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини