Рубрики: Новини

Клопотенко зізнався, що крутив роман з дівчиною Володимира Остапчука: “Її ім’я починається на літеру “К”

Відомий український ресторатор і кулінар Євген Клопотенко зізнався, що мав стосунки з дівчиною Володимира Остапчука. В ефірі на зізнання відреагував і шоумен

Нещодавно на каналі СТБ відбулась прем’єра першого випуску нового шоу Євгена Клопотенка “Пекельні борошна”. Гостем цього епізоду став відомий український телеведучий і шоумен Володимир Остапчук. У ході програми зірковий дует не лише готував страви, але й спілкувався. Однією з цікавих історій стало зізнання Клопотенка про особисте.

Так, відомий український кулінар зазначив, що раніше зустрічався з колишньою дівчиною Володимира Остапчука. Називати повне ім’я дівчини знаменитість не став з міркувань конфіденційності, втім вирішив сказати першу літері її імені. Виявилось, що загадкова красуня має ім’я, що починається на літеру “К”.

Євген Клопотенко у новому випуску шоу Пекельні борошна розповів про колишню дівчину

Український ресторатор також вирішив пояснити, чому раптом він поділився таким зізнанням з гостем свого шоу. Євген Клопотенко зазначив, що розповісти про спільну колишню дівчину він вирішив, аби показати, що насправді вони з Остапчуком дуже близькі.

“Була дівчина, з якою ти зустрічався колись, і я з нею також зустрічався. Уявляєш? Щоб ти просто знав, що ми з тобою набагато ближчі, ніж ти можеш собі уявити. Ми майже з тобою цілувалися”, – зізнався Євген Клопотенко.

Володимир Остапчук, своєю чергою, уточнив у Євгена Клопотенка, чи чотири літери в імені дівчини, про яку йде мова. Ресторатор і кулінар відповів ствердно, а шоумен одразу зрозумів, кого мав на увазі його колега. На цьому зірковий дует закінчив обговорення колишніх стосунків.

Володимир Остапчук зрозумів завуальований натяк Євгена Клопотенка

Нагадаємо, що зараз відомий український шоумен і телеведучий будує стосунки з 22-річною Катериною Полтавською, медійницею та експерткою з реклами з Києва. Роман з дівчиною Остапчук почав незадовго після розлучення з другою дружиною. До слова, підписники зіркової пари підозрюють, що вони вже встигли оформити шлюб. Черговим доказом цього є той факт, що Полтавська почала носити обручку.

А ось в особистому житті Євгена Клопотенка все менш заплутано, оскільки чоловік наразі самотній. Раніше ресторатор пояснював, чого у своєму віці досі не має дітей і дружини. Кулінар зізнався, що він є прихильником вільних стосунків, тому й про створення родини мови не йде.

Поділитися