Рубрики: Новини

Не так романтично, як могло би бути: новий бойфренд доньки Олі Полякової видав їхню історію знайомства

Донька відомої української співачки не приховує своїх стосунків з новим бойфрендом. Нещодавно Артур розповів, як насправді познайомився з Машею Поляковою

Відома українська співачка Оля Полякова разом зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським виховує двох доньок. Старша Маша нині живе та навчається у музичний академії у Великобританії. Втім, крім навчання у дівчини все дуже добре складається й на особистому фронті. Так, зіркова донька у Лондоні познайомилась і почала зустрічатись з хлопцем, на ім’я Артур.

Нещодавно новий бойфренд доньки відомої української співачки видав їхню історію знайомства. На своїй сторінці в соціальній мережі Тік-Ток хлопець розповів, як насправді вони зустрілись з Машею Поляковою. Виявляється, юнаки вперше побачили профілі одне одного у спеціальному боті для знайомств. А вже невдовзі, іронічно повідомив Артур, готують разом вечерю.

Новий бойфренд Маші Полякової Артур розповів, як вони насправді познайомились

Нагадаємо, що нещодавно зіркова донька дала інтерв’ю українському журналісту Славі Дьоміну. У ході розмови вони, зокрема, зачепили тему особистого життя Маші. Дівчина приховувати деталей не стала та зізналась, що у них з Артуром серйозні стосунки, адже вони навіть встигли познайомитись з батьками одне одного.

Оля Полякова та Вадим Буряковський, батьки Маші, вподобали вибір своєї доньки. За зізнанням дівчини, рідним дуже сподобався її бойфренд, а українська співачка сказала, що він здається дуже хорошим і вихованим. Разом з тим, додала Полякова молодша, вона не впевнена, що сподобалась татові свого бойфренда.

В інтерв’ю дівчина зазначила, що він відповідав їй дуже холодно та й загальне враження склалось таке, ніби чоловікові не сподобався вибір його сина. Втім, з мамою Артура Маша Полякова, схоже, одразу знайшла спільну мову. Дівчина назвала її дуже крутою.

Донька Олі Полякової розповідала про знайомство з батьками бойфренда

Слід зазначити, що юна парочка вже навіть говорила про життя разом. Маша Полякова зазначила, що вони розглядали таку можливість, втім відкинули її, адже це наразі неможливо. Річ у тім, що навчальні заклади Маші та Артура знаходяться далеко один від одного, тому, навіть якби комусь вдалось переїхати до іншого в гуртожиток, діставатись навчання було б важко.

Поділитися