“Я любила тебе завжди”: Джамала розповіла, без кого не уявляє свого життя – чоловік на другому плані

Днями, українська співачка Джамала зворушила Мережу відео з тим, хто став для неї справжнім сенсом життя. Жінка розчулила прихильників приємними словами.

Переможниця “Євробачення-2016” та видатна співачка української і світової сцени Джамала активно веде соціальні мережі, в яких ділиться власними емоціями, досягненнями та подробицями зі свого особистого життя. Співачка не проти розповісти прихильникам про своє минуле, показати рідкісні кадри зі свого дитинства та багато іншого.

Цього разу жінка вирішила поділитися з прихильниками відео-роликом, який вона змонтувала власноруч, про людину, яка стала для неї справжнім сенсом життя. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, хто став цим щасливчиком і чому.

Співачка привітала свого 5-річного сина з днем народження і здивувалася, як швидко летить час. За словами Джамали, вона любила свого сина навіть до його появи і вона в цьому абсолютно впевнена. Зірка пише, що вона справді не уявляє свого життя без малюка і надзвичайно вдячна за мотивацію до життя, яку він дає їй кожного дня.

“Коли ти народився, я зрозуміла, як виглядає абсолютна любов. Не уявляю життя без тебе”, – пише співачка.

Джамала розповіла, хто для неї найголовніший в житті
Джамала розповіла, хто для неї найголовніший в житті

Також Джамала розповіла, що 5-хвилинне відео було 10-годинним і їй довелося витратити годину часу, аби вмістити всі найкращі спогади з фотоплівки в коротенький ролик. Джамала зрозуміла, що винна синові останній рік його життя, бо її було дуже мало в його житті, але це не її провина. Зірка висловила свою надію на те, що він стане найщасливішим чоловіком і дякує йому за мотивацію більше працювати та прагнути нових висот.

“Де б я не була, і що б я не робила – завжди тримаю твою посмішку перед собою. Ти мій мотиватор бути кращою і перемогти!”, – додає зірка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини