“Кухар раптово захворів”: Тіна Кароль показала скромний сніданок у Мережі і збентежила порцією як у Дюймовочки

Відома українська поп-діва Тіна Кароль показала прихильникам в Мережі свій скромний сніданок і здивувала користувачів таким несподіваним раціоном.

Зіркова леді та справжня поп-діва Тіна Кароль не проти показати прихильникам невеличкі подробиці зі свого особистого життя. Зірка активно підтримує Україну, подорожує благодійними турами різними країнами та проводить свій час з користю не лише для себе, а для своєї сім’ї та рідної країни. В інстаграмі Тіни Кароль можна намилуватися її професійними знімками, а також, дізнатися декілька секретів стрункості української королеви.

Співачка ділиться своїми прийомами їжі у сторіз, але нещодавній пост трішки здивував прихильників. Під час планового сніданку співачка показала свій прийом їжі: хліб та масло. Крім цього, артистка підписала фотографії незвичайним віршем.

“Вона їла хліб і каву, а олія чекала своєї слави.
Та так і не дочекався маестро її поцілунок та чері з песто.
Вона – давній фантомний його біль,
А кухар – раптово захворів”, – пише співачка.

Тіна Кароль приголомшила скромним сніданком
Тіна Кароль приголомшила скромним сніданком

Відповідний пост з колажем всіх фотографій того ранку був опублікований на офіційній фан-сторінці Тіни Кароль. Прихильники почали коментувати такий раціон і дехто з них був доволі вражений:

“Мала, масло теж потрібно їсти, а то вже геть худа! Може, в когось є рецепт хлібця, а то я дуже люблю хліб, а Тіна тут дражниться”, – пише один з прихильників.

Не дивлячись на такий прийом їжі, це не означає, що співачка так харчується кожного дня. В неї є чіткий раціон, який включає в себе здорове харчування, завдяки якому зірка прекрасно себе почуває і має відмінну фігуру. Тіна Кароль бездоганно виглядає в будь-якому платті чи, навіть, в домашньому спортивному костюмчику.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини