Рубрики: Новини

Екс-дружина Володимира Остапчука зізналась, звідки бере гроші на розкішне життя в Австрії: “Чоловіки дарують”

Відома українська блогерка та колишня дружина шоумена й ведучого Остапчука розповіла про свій заробіток та зізналась, звідки бере кошти на розкішне життя за кордоном

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук 2020 року одружився вдруге. Обраницею знаменитості стала Христина Горняк. Минулого року зіркова пара оголосила про розлучення, втім інтерес публіки до тепер вже колишньої дружини Остапчука не знизився. Сьогодні знаменитість є успішною блогеркою, втім тимчасово полишила свою роботу нотаріусинею.

Саме тому в деяких шанувальників продовжують з’являтись запитання, звідки Христина Горняк бере гроші на життя за кордоном. На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість часто показує кадри свого життя в Австрії, яке багато фанатів називають шикарним.

Христина Горняк-Остапчук сьогодні живе за кордоном

Хоча раніше знаменитість вже порушувала питання власних фінансів у своєму блозі, нещодавно Горняк вирішила знову розставити всі крапки над “і”. На своїй сторінці в Інстаграмі українська блогерка влаштувала рубрику запитання-відповідь, а однією з тем, що цікавила шанувальників, очікувано, виявилась тема грошей. Фанати запитали, як у Христини Горняк вдається так розкішно жити, якщо наразі вона не працює.

У відповідь знаменитість передусім зауважила, що у неї далеко не розкішне життя, оскільки вона не має власного літака та купу коштовних прикрас. Разом з тим, зірка таки відповіла на цікавість шанувальників. За словами Христини Горняк, вона працювала й завжди працюватиме. Крім того, зірка додала, що звикла отримувати від чоловіків матеріальні знаки уваги.

“Мене оточують класні чоловіки, які дарують квіти, подарунки, запрошують у ресторани. Бо я жінка з енергією. Тому в мене все склалося і примножується”, – прокоментувала Христина Остапчук-Горняк.

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк пояснила, звідки бере гроші на життя

Нагадаємо, що сьогодні знаменитість живе на дві країни. Нещодавно Христина Горняк приїжджала до України, втім більшість часу зірка проводить в Австрії. Блогерка оселилась у місті Відень, а на особистій сторінці активно демонструє шанувальникам своє закордонне життя.

Поділитися