Де знаходиться зараз таємна дружина Винника Таюне: у мережі запідозрили, що співаки могли розлучитися

Популярна співачка Таюне вже тривалий час не з'являється у медіапросторі. Що сталося з таємною другою Олега Винника та чи можна вважати, що зірки досі разом?

Романи, стосунки та сімейні відносини Головного вовка країни — одна з найбільших таємниць співака. Досі він офіційно не підтвердив, чи дійсно одружений, хоча всі його фанати впевнені, що цей популярний чоловік має стосунки зі своєю бек-вокалісткою та навіть обзавівся потомством з нею.

Таємна дружина Олега Винника
Таємна дружина Олега Винника

Проте, минулого року обидва випали з медійного простору. Втім, згодом про Олега Винника все ж таки стало відомо, адже на зв’язок вийшли його представники, які заявили, що співак насправді займається питаннями свого здоров’я і допомагає Україні, чим може.

А ось про його бек-вокалістку Таюне не було відомо геть нічого. Подейкували, що зірка могла також виїхати за кордон, адже її давно вже вважали дружиною знаменитості. Проте, фанатів збентежило, що про популярного блондина відомо бодай що-небудь, а про його компаньйонку не говорять взагалі нічого ні у медіа, ні про навіть на її фан-сторінках.

У мережі припустили, що артисти могли розлучитися. Про це свідчать коментарі під світлинами Таїсії Сватко в Інстаграмі.

“Може вони розлучилися з Винником, що про неї всі забули та не говорять?”, — пишуть збентежені підписники зірки.

У мережі запідозрили розлучення Винника і Таюне

Цікаво, що раніше співакам приписували не лише шлюб, а й спільного сина. Чутки почали ширитися мережею після 2020-го року, коли дебютував німецький плавець на ім’я Юліан Винник. Одразу всі подумали, що цей хлопець може бути наступником зірок.

Нагадаємо, що Олег Винник раніше давав про себе інформацію про те, що він має сина. Втім, з приходом популярності цю інформацію він вирішим приховувати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини