Горова на тлі чуток про його розлучення з Каменських заговорила про пристрасть: у Потапа і Насті її вже немає

Відома українська продюсерка й колишня дружина Олексія Потапенка Ірина Горова розповіла про своє реальне ставлення до романтики й пристрасті. Зірка додала до висловлювання нове фото

Раніше відома українська продюсерка й бізнесвумен Ірина Горова перебувала у шлюбі з колегою, співаком Олексієм Потапенком. У стосунках зіркова пара стала батьками спільного сина, втім союз розпався. Багато шанувальників вважають, що причиною розлучення стала подружня зрада Потапа з Настею Каменських.

Хай там як, навіть після розлучення у зіркової пари вийшло зберегти хороші взаємини – не лише заради спільного сина, а й через потребу працювати разом. Сьогодні Ірина Горова відома не лише своїми стосунками з Потапом у минулому, а й професійною діяльністю. Крім усього, зірка також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм.

Нещодавно на своїй сторінці зірка поділилась свіжою фотографією. На нещодавно опублікованому кадрі знаменитість позує у кофті сірого кольору без рукавів, але з високим горлом. Ірина Горова не дивиться у камеру, прикривши обличчя рукою. На новому фото чудово видно татуювання знаменитості.

Ірина Горова опублікувала свіжу фотографію зі своїм зображенням
Ірина Горова опублікувала свіжу фотографію зі своїм зображенням

В описі до нещодавно опублікованої фотографії знаменитість процитувала голландського художника Вінсента Ван Гога. Відома українська продюсерка зазначила, що погоджується з його висловлюванням про те, що краще померти від пристрасті, ніж від нудьги. Крім того, зірка українського шоубізнесу поцікавилась у своїх підписників, чи поділяють вони думку відомого художника.

Нагадаємо, що останнім часом мережа буквально кипить від новин про те, що Настя Каменських та Потап розлучаються. Нещодавно зірковий оглядач Богдан Беспалов заявив, ніби його джерела в оточенні зіркової пари підтверджують той факт, що стосункам Потапа і Насті настав кінець. Ба більш, блогер навіть заявив, що їхній шлюб і взагалі був комерційним, тому ні про яке кохання мови йти не може.

У мережі говорять про розлучення Потапа та його другої дружини Насті Каменських
У мережі говорять про розлучення Потапа та його другої дружини Насті Каменських

Втім, пізніше український блогер Ростислав Калацинський спитав у Потапа, чи правдиві чутки, які вже так довго ширяться серед його шанувальників. Знаменитість зазначив коротко, втім зрозуміло: все це не є правдою.

Популярне

Подібні новини