Катерина Лозовицька з Холостяка-12 пригадала, як Алекс Топольський змушував її брехати: “Він мене “обробляв”

Учасниця та переможниця популярного реаліті-шоу Катерина Лозовицька розповіла чергову скандальну історію, пов'язану з її колишнім бойфрендом Алексом Топольським

Новий сезон відомого українського реаліті-шоу “Холостяк” став, певно, однією з найскандальніших подій в шоубізнесі минулого року. Навколо колишніх учасниць і головного героя 12-го сезону проєкту точилось чимало пристрастей. Найбільше скандальних деталей стосується переможниці проєкту Катерини Лозовицької та її тепер вже колишнього бойфренда Алекса Топольського.

У нещодавньому інтерв’ю для Марини Дмітрієвої у YouTube-проєкті “А я говорила” Катерина Лозовицька пригадала, як Топольський намагався вмовити її збрехати та неодноразово брехав своїм підписникам у соціальній мережі Інстаграм та на інших медіамайданчиках. Зокрема, мова йде про те, що блогер і підприємець заявляв, що саме він став ініціатором розставання.

Катерина Лозовицька розкрила скандальні подробиці стосунків з Алексом Топольським
Катерина Лозовицька розкрила скандальні подробиці стосунків з Алексом Топольським

Переможниця “Холостяка-12” пригадала, що ініціатором розмови, яка й привела до розставання, була саме вона, втім під час діалогу зіркова пара дійшла до спільного висновку: разом їм бути просто немає сенсу. Дівчина пригадала, що тоді вони разом вирішили розійтись, втім із невідомих причин Алекс Топольський вирішив заявити на всю країну, що він нібито кинув Лозовицьку.

Колишня учасниця й переможниця останнього сезону реаліті також висловила свій подив через брехню свого ексбойфренда. Катерина Лозовицька зізналась, що навіть не може припустити, чому Алекс Топольський вирішив зробити так і чому вирішив, що має на це право.

Переможниця Холостяка-12 Лозовицька звинуватила Топольського в брехні
Переможниця Холостяка-12 Лозовицька звинуватила Топольського в брехні

Катерина Лозовицька також зізналась, що Алекс Топольський заохочував і її брехати своїм шанувальникам. Дівчина зазначила, що від колишнього бойфренда вона отримувала нав’язливі прохання написати у дописі про їхній розрив те, що говорив він. Лозовицька зазначила, що говоритиме виключно правду.

“Він мене так “обробляв” за цей тиждень, щоб я написала нормальний пост. “Давай не розбивати серця мільйонам жінок, які вірять в цей проєкт”, – пригадала слова Топольського Лозовицька, – я йому відповіла, що скажу правду”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини