Горбунов зізнався, як ставиться до свого кума Потапа після втечі за кордон: “Час все розставить по місцях”

Відомий український музикант і репер Олексій Потапенко хрестив старшого сина Юрія Горбунова та Каті Осадчої. У яких стосунках зіркові друзі перебувають сьогодні?

За понад рік повномасштабної війни в Україні ставлення суспільства особливо загострилось до тих артистів, які виїхали за кордон або буквально зникли з медіапростору. Серед них не лише легендарний Олег Винник, але й Олексій Потапенко. Нещодавно зірковий кум Юрій Горбунов дав інтерв’ю для Слави Дьоміна. Знаменитість зізнався, як ставиться до свого друга.

У розмові з журналістом відомий український телеведучий не заперечував факту, що Потап останнім часом став набагато менше з’являтись в інформаційному просторі. Разом з тим, шоумен висловив сподівання, що з часом його колега та друг зможе повернутись на перші шпальти з важливими меседжами.

“Час все розставить по своїх місцях. Час змінюється, а ми не встигаємо змінитись за часом. Люди навколо вимагають підтримки та позитиву. Тому в такий час потрібно бути поруч один з одним”, – зазначив Юрій Горбунов.

Юрій Горбунов висловився про свого кума Потапа
Юрій Горбунов висловився про свого кума Потапа

Висловився відомий український ведучий і про останню скандальну пісню свого друга та кума. Мова йде про трек “Волонтер”, через який Потапа звинуватили у шароварщині, байрактарщині та навіть гендерній дискримінації. Юрій Горбунов вважає, що у Потапа є шанс повернутись до першого ешелону українських зірок. Знаменитість впевнений, що час розставить все по місцях, а суспільство вирішить, чи пробачати артистові.

Зі свого боку шоумен зазначив, що ніколи б не випустив пісню з таким змістом чи, принаймні, змінив би текст перед релізом. Проте, Юрій Горбунов спробував пояснити, чому Потап вирішив презентувати композицію з відверто неякісним змістом. За словами ведучого, Олексій Потапенко завжди полюбляв епатувати, а подібна поведінка лише демонструє його веселу натуру.

За словами Юрія Горбунова, Потап – добра, тонка й чуттєва натура, яка полюбляє творчість і все з нею пов’язане. Відомий український ведучий і шоумен зізнався, що хотів би, аби в професійному житті його друга все налагодилось.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини