“Примітивне мислення”: Катерина Лозовицька з Холостяка-12 різко відповіла Саші Мудрій на критику у свій бік

Катерина Лозовицька та Саша Мудра на проєкті "Холостяк-12" були конкурентками. Нещодавно переможниця останнього сезону реаліті висловилась про свою колишню суперницю

Після завершення проєкту “Холостяк-12” чимало колишніх учасниць та безпосередньо головний герой реаліті ділились з шанувальниками своїми емоціями та різними коментарями стосовно всього, що відбувалось на шоу. Втім, переможниця Катерина Лозовицька неохоче реагувала на прохання фанів розповісти більше про своїх суперниць й Алекса Топольського. Втім, у нещодавньому інтерв’ю блогерка й модель поділилась своїми думками й почуттями.

Зокрема, мова йшла про Сашу Мудру, яка після завершення “Холостяка-12” невтішно висловлювалась про свою колишню конкурентку Лозовицьку, якій Топольський надав перевагу. Дівчина заявляла, що насправді Катерина ніколи не мала почуттів до чоловіка, а також ділилась не дуже втішними коментарями про екссуперницю. Переможниця реаліті зізнається: було сумно, але вона розуміє, чому Мудра так вчинила.

Катерина Лозовицька розповіла про своє ставлення до Саші Мудрої
Катерина Лозовицька розповіла про своє ставлення до Саші Мудрої

У новому інтерв’ю для Марини Дмітрієвої переможниця останнього сезону реаліті зізналась, що, на її думку, така поведінка її конкурентки була простою реакцією на її програш. Знаменитість вважає, що таким чином Саша Мудра намагалась захиститись.

“Це називається примітивне мислення. Вона таким чином захищається, – пояснила Лозовицька й додала: – бо вона програла. Мені здається, у Мудрої були почуття до Алекса”.

Крім того, дівчина пояснила, що давно зрозуміли, який у її колишньої суперниці характер, а тому сьогодні не тримає на неї зла. Втім, Катерина Лозовицька не стала приховувати й зазначила, що таки був нетривалий період, коли вона ображалась. Проте, додає дівчина, це радше було почуття несправедливості через те, що про неї хтось без причин говорить відверто погані речі.

Катерина Лозовицька з Холостяка-12 висловилась про свою конкурентку Сашу Мудра
Катерина Лозовицька з Холостяка-12 висловилась про свою конкурентку Сашу Мудра

Разом з тим, знаменитість додала, що вона давно усвідомила: ображатись на Сашу Мудру сенсу немає, оскільки їхні життєві дороги повністю розійшлись.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини