Рубрики: Новини

“Ідеальних стосунків не існує”: 22-річна дружина Володимира Остапчука розповіла, чи пробачила б зраду

Новоспечена дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла прихильникам, чи змогла б вона пробачити зраду своєму зірковому чоловікові.

Про стосунки Катерини Полтавської та Володимила Остапчука не знають хіба що першокласники. Попри те, що пара “не афішує” своїх стосунків, всі друзі-блогери та зірки українського шоу бізнесу, включаючи прихильників пари, давно спостерігають за розвитком подій з їнього особистого життя. Нещодавно, пара вирішила узаконити свої стосунки та влаштували розпис.

Для Володимила це вже третій шлюб, а от Катерина не може похвалитися колишніми стосунками. Виявляється, що чоловік перший в дівчини майже в усьому і саме завдяки йому вона пізнає всі тонкощі серйозних стосунків, але є такі речі, до яких вона ставиться категорично – це зрада.

Катерина Полтавська розповіла про стосунки з Остапчуком

Якщо вірити словам першої дружини Остапчука Олені Войченко, то чоловік не святий і на нього рахунку вже була одна зрада. Катерина вірить, що її коханий змінився та став на правильний шлях, тому захищає його від поганих коментарів.

“Він для мене найкращий, не дивлячись на те, що немає з ким порівнювати. Видно, що людина пропрацьована. Звичайно, є недоліки, але для мене вони прийнятні на фоні всього іншого, ми класно ставимося один до одного”, – каже Полтавська.

Прихильники вирішили поцікавитись, чи могла б дівчина пробачити своєму кохану зраду і Катерина відповіла на це питання доволі категорично. За її словами, коханим людям не зраджують і вона ніколи не переконається у зворотньому, бо для неї це неприйнятно.

“Ні. Я не пробачила б ні зраду, ні розпускання рук, ні неповагу. Ідеальних стосунків не існує, над ними треба завжди працювати, але я б пішла, якби відчувала себе нещасливою”, – додає молода дружина.

Дружина Остапчука зізналася, чи пробачила б вона зраду

Зараз у стосунках з чоловіком Катерина відчуває себе наповнено та прекрасно. Дівчина не сумнівається в тому, що Володимир не стане їй зраджувати або брехати, а в разі непорозуміння або втрати почуттів – скаже все так, як є. Сам Володимир складає враження пристойного сім’янина, тому маємо надії, що цей шлюб буде з хепі ендом.

Поділитися