Нова машина, новий ніс, пора й зачіску змінити: Катерина Репяхова оновила імідж та стрижку

Катерина Репяхова нещодавно розповіла про операцію на обличчі, потім - про покупку нового автомобіля, а тепер зірка вирішила змінити свою зачіску.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова останній місяць вражає своїх прихильників кардинальними змінами. Спочатку, зіркова дружина наважилась на ринопластику, а потім розповіла на всю країну про покупку нового дорогого автомобіля, про який давно мріяла. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що цього разу змінила в собі блогерка та дизайнерка.

Ще декілька років тому Репяхова розповідала, що її повністю влаштовує її зовнішність і вона не планує нічого змінювати. Неодноразово зірка чула в свій бік критику стосовно свого носика, але Катерині він дуже подобався, бо був особливим і не таким, як усі. Однак, з часом, дружина Віктора Павліка почала помічати, що їй щось не подобається і внутрішнє відчуття всередині підказувало їй, що пора зробити операцію.

Катерина Репяхова після покупки дорогого авто змінила зачіску
Катерина Репяхова після покупки дорогого авто змінила зачіску

Так і сталося. Катерина вже пройшла короткотривалу реабілітацію і її новий носик ідеально підходить дівчині. Можна помітити, що вона стала впевненішою в собі, але на цьому зміни в її життя не закінчилися. Після цього, блогерка наважилася на покупку авто мрії – червоної ауді, яку Катерина взяла в кредит.

Відомо, що 60% суми Репяхова оплатила одразу, а 40% буде виплачувати наступні роки. Така пропозиція є дуже вигідною, бо не хочеться за один раз витрачати таку велику суму на авто. Значно краще “розбити” суму на декілька платежів, що Катерина з радістю зробила.

Катерина Репяхова після покупки дорогого авто змінила зачіску
Катерина Репяхова після покупки дорогого авто змінила зачіску

Після ринопластити та покупки славнозвісного автомобілю, дівчина вирішила змінити зачіску. В зірки від природи пряме волосся, тому вона накрутила собі пишні локони та зробила мальвінку.

“Люблю мальвінку, але чомусь ніколи її собі не давлю”, – зізнається Катерина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини