Рубрики: Новини

Настя Каменських різко прокоментувала чутки про розлучення зі своїм чоловіком Потапом: “Напиши йому, спитай”

Останнім часом у мережі гуляє багато чуток щодо ймовірного розлучення відомої української співачки з її чоловіком. Каменських вперше відповіла на поголос

Відома українська співачка Настя Каменських давно здобула популярність серед шанувальників. Серця своїх фанатів зірка завоювала ефектним сценічним образом та запальною творчістю. Найбільшу славу знаменитість здобула в дуеті зі своїм спочатку колегою, а потім чоловіком Потапом. Сьогодні зіркова пара разом живе у шлюбі, втім у мережі “гуляють” чутки про їхнє ймовірне розлучення.

Перші припущення, що у відомих українських зірок все не так добре, як могло здаватись на перший погляд, опублікували в мережі торік. Після повернення з-за кордону Потап і Настя буквально зникли зі сторінок одне одного, хоча раніше активно “світились” у соціальних мережах.

Настя Каменських вперше відповіла на чутки про розлучення з Потапом

Дуже довго шанувальники намагались з’ясувати, чи дійсно їхні кумири зібрались розлучатися. Каменських і Потап очікувано не відповідали на питання, втім нещодавно мережу сколихнула нова хвиля чуток. Схоже, саме це “надихнуло” відому українську співачку нарешті розставити всі крапки над “і”.

На нещодавньому концерті, який відбувся днями в українській столиці, зірка почула із залу запитання про своє особисте життя. Слід зазначити, що на цікавість гостей її виступу артистка відповіла дещо різко. Прямо зі сцени знаменитість зазначила: з Потапом вона не розлучається.

Настя Каменських спитала у шанувальників, що їх цікавить. Звісно, з натовпу прозвучало запитання про її розлучення з чоловіком. Крім того, фанати поцікавились, де Потап і чому вони з ним не з’являються на публіці разом.

“Сонечко, ми ж не близнюки, щоб ходити разом. Сьогодні NK. Треба Потап? Подзвони йому, напиши йому, спитай його”, – відповіла Настя Каменських.

Настя Каменських зазначила, що не розлучається з Потапом

Нагадаємо, що раніше відомий український музикант і чоловік Насті Каменських вже реагував на чутки про розлучення. Журналіст Ростислав Калацинський в особистих повідомленнях Олексія Потапенка запитав, чи правдиві чутки про їхнє з дружиною розлучення. Артист коротко й зрозуміло відповів, що все це – неправда.

Поділитися