Рубрики: Новини

Полякова іронічно прокоментувала зникнення головного вовка Олега Винника після 24 лютого: “Він живий взагалі?”

Відома українська співачка Оля Полякова нещодавно висловилась про свого колегу Олега Винника. Зірка зізналась, як ставиться до його несподіваного зникнення з медіапростору

В українському шоубізнесі останнім часом важко знайти персону більш обговорювану, ніж відомий артист і головний вовк країни Олег Винник. Знаменитість після початку повномасштабної війни в Україні, на відміну від багатьох своїх колег, зник з медіапростору. Поки артисти якомога дужче намагались привернути увагу громадськості до війни в країні, український серцеїд не з’являвся на публіці.

Шанувальники довго будували теорії, та врешті-решт стало відомо, що знаменитість переїхав до Німеччини. За кордоном відомий співак проходить лікування від хвороби, яку ніхто з його команди не розголошує. Після цих новин публіка розділилась на два табори – ті, хто критикує Винника, й ті, хто його підтримує.

Олег Винник став найбільш обговорюваною персоною в шоубізі під час повномасштабної війни

Колега артиста Оля Полякова не стала його відкрито критикувати, втім зазначила, що, на її думку, Олег Винник вчинив невірно. Нещодавно Суперблондинка завітала в гості до студії “Сніданку з 1+1”. З ведучими артистка обговорила, зокрема, несподіване зникнення Олега Винника. Знаменитість зазначила, що про стан його здоров’я вона знає виключно з чуток, тому засуджувати артиста не береться.

Відома українська співачка зазначила, що вона давно не спілкувалась зі своїм колегою, а востаннє вони контактували ще на початку повномасштабної війни. Зірка зауважила, що вона навіть гадки не має, як там Олег Винник і що саме з ним відбувається. Втім, додала Оля Полякова, шанувальники артиста точно мають право знати про його стан.

Оля Полякова висловилась про Олега Винника

Знаменитість вважає, що її колега мав би використати свої сторінки в соціальних мережах, аби просто проінформувати прихильників. На думку Олі Полякової, це зовсім не важко зробити – вийти в прямий ефір і спокійно пояснити фанатам, що до чого.

“Я не можу засуджувати людей, я ж не знаю, що з ним. Він живий взагалі? Може він не може говорити? Я чула, що він хворіє. Хто його знає, що з ним відбувається”, – прокоментувала зірка української естради.

Поділитися