“Це так боляче”: зірка “Одного разу під Полтавою” Юрій Ткач розповів про своє перше невдале кохання

Відомий український актор та комік Юрій Ткач став справжньою зіркою серіалу "Одного разу під Полтавою". За серіалом у нього щасливе сімейне життя, але реальність дещо не така.

Український комік та актор Юрій Ткач отримав нереально велику популярність після зйомок у телесеріалі “Країна У”, а потім “Одного разу під Полтавою”, який був присвячений саме його головному герою. Чоловік приміряв на себе роль сім’янина Юрчика, який зі своєю дружиною Яринкою кожного дня потрапляють в куменді ситуації.

Не дивлячись на те, що в його головного героя щасливий шлюб, в реальноу особистому житті Юрія Ткача все не так ідеально. Актор вирішив розповісти про свої перші стосунки, які закінчилися крахом. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, як розвивалися стосунки актора з дівчиною, яка розбила йому серце.

Юрій Ткач з молодою дружиною виховує спільну доньку
Юрій Ткач з молодою дружиною виховує спільну доньку

Ім’я своєї екс-коханої чоловік не називає, але зізнається, що розрив шести років стосунків був надскладним. Після закінчення тих стосунків, Юрій був впевненим, що він більше ніколи не буде будувати стосунки з дівчатами та залишиться самотнім, але його наступна обраниця повністю змінила його думку.

“Мені це дуже тяжко далося. Я сказав, що все. Це дуже боляче. Я сказав, що більше не хочу”, – зізнається актор.

Юрій Ткач зі своєю щасливою сім'єю
Юрій Ткач зі своєю щасливою сім’єю

Зараз в Юрія з’явилася кохана дівчина, з якою в них різниця у віці цілих вісім років. Ткач зізнається, що він сильно закохався у Вікторію та хотів бути з нею кожну хвиилинку свого життя. Саме з нею він зрозумів, що таке справжнє кохання та якими повинні бути ідеальні стосунки.

“Якось так трапилося, що ти розумієш, що це твоя людина”, – розповідає чоловік.

Тепер пара вже дев’ять років перебуває у шлюбі та виховує донечку Єлизавету, якій вже вісім років, але вони з цим поки не поспішають. Пара відкрита до нових можливостей і запевняє, якщо доля їм подарує можливість стати батьками, то вони обов’язково цим скористаються.

Популярне

Подібні новини