Анатолій Анатоліч зізнався, скільки витрачає на життя з дітьми у Франції: лише на собак виділяє 10 тисяч

Відомий український ведучий і шоумен чесно розповів, у скільки обходиться його родині життя за кордоном. У Франції "шикують" навіть зіркові собаки

Після початку повномасштабної війни відомий український шоумен Анатолій Анатоліч, як і мільйони інших українців, перевіз свою родину в безпечніше місце. Сьогодні троє дітей знаменитості живуть та навчаються за кордоном. Зірковий батько витрачає чимало грошей, аби забезпечити комфортне існування для своїх рідних. У нещодавньому подкасті “Олега френди” знаменитість назвав приблизну суму, яку щомісяця витрачає на утримання родини.

У розмові Анатолій Анатоліч зізнався, що після 24 лютого минулого року він майже повністю втратив свій дохід, а спершу родина жила на збереження. З часом знаменитість зміг повернути частину свого заробітку. Хоча й зароблена сума становила всього близько 20% від того, скільки мав Анатолій Анатоліч до початку повномасштабної війни, цього вистачає, аби мінімально покривати фінансові потреби родини.

У новому інтерв'ю Анатолій Анатоліч розповів про свій заробіток після 24 лютого
У новому інтерв’ю Анатолій Анатоліч розповів про свій заробіток після 24 лютого

Знаменитість зазначив, що попри відчуття, що фінансово він втратив буквально все, з часом він навчився ставитись до цього простіше. Відомий український шоумен зазначив, що його заспокоює думка, що він може забезпечити своїх дітей якісним навчанням і комфортним життям – інше вирішиться згодом.

Детально розповів Анатолій Анатоліч і про суму, яку витрачає на життя за кордоном. Знаменитість зазначив, що найбільше коштів йде на оплату навчання його доньок у приватній школі. Шоумен зазначив, що для комфортного життя потрібно щонайменше 100 тисяч гривень. Іноді, зізнається ведучий, на місяць він витрачає дещо більше.

“У нас троє дітей, то на місяць ми витрачаємо більш ніж 100 тисяч гривень точно. Велика частка цих грошей йде на школу за двох дітей, на бензин, їжу, підгузки”, – пояснив Анатолій Анатоліч.

Крім того, додав знаменитість, лише близько 10 тисяч гривень з сімейного бюджету йде на утримання собак.

Анатолій Анатоліч зізнався, скільки витрачає грошей на життя у Франції
Анатолій Анатоліч зізнався, скільки витрачає грошей на життя у Франції

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини