Рубрики: Новини

Катя Репяхова віддала сина бабусі, щоб побути з коханим Віктором Павліком наодинці: “Будемо вночі удвох”

Катя Репяхова і Віктор Павлік утворили чудову родину. Та чи вистачає часу подружжю на своє особисте життя, враховуючи те, що зараз вони ростять маленького сина? Блогерка дала про все чітко зрозуміти.

Катя Репяхова і Віктор Павлік у багатьох викликають цікавість, як подружня пара. І це не дивно, адже чимала різниця у віці і неординарна історія кохання одразу зробили цю родину однією з найпопулярніших в Україні.

Катя Репяхова віддала сина бабусі, щоб побути з коханим Віктором Павліком

Дуже швидко після того, як знаменитості уклали шлюб, Всесвіт подарував їм маля. Крихітний Михайлик став справжнім золотцем мами з татом і з його появою на світ, популярні батьки активно почали займатися його вихованням та стали нерозлучні зі своїм коханим карапузом. Втім, як виявилося, співак з обраницею таки має час на романтику.

Про це дружина музиканта розповіла у сторіз.

“Будемо вночі удвох”, — радісно повідомила Катерина своїм прихильникам.

Катя Репяхова віддала сина бабусі, щоб побути з коханим Віктором Павліком

Кожній родині, яка виховує малюка відомо, як цінно викроїти час на себе та навіть влаштувати побачення. Репяховій з Павліком дуже пощастило, адже допомагає глядіти Михасика його бабуся. Жінка спеціально переїхала з Дніпра до Києва, аби сидіти з онуком. І хоча ця зайнятість планувалася лише на рік, війна скоригувала плани родини. Теща Віктора так і лишилася у столиці, адже додому було повертатися дуже небезпечно.

Певний час, коли на столицю росіяни рушили наступом, Катерина з ненькою та синочком вирушила в евакуацію до родичів в Ізраїль. Втім, довго бути на чужині блогерка не змогла. Як тільки Україна здобула першу перемогу на Київщині, вона повернулася.

Нагадаємо, що Катя Репяхова і Віктор Павлік не мали класичного весілля. Пара не стала гуляти світо у 2020-му році, адже співак втратив свого третього сина Павла.

Поділитися