Рубрики: Новини

Колишній чоловік Ані Лорак Юрій Фальоса переїхав у росію: до жінки, але не до запроданки Кароліни

Відомий продюсер та екс-чоловік Ані Лорак Юрій Фальоса після обіцянок відбудувати свій зруйнований від обстрілів будинок вирішив перебратися до росії.

Відомий продюсер Юрій Фальоса, який тривалий час співпрацював з запроданкою Ані Лорак вирішив покинути Київ по переїхати до росії. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що трапилося.

Справа в тому, що будинок відомого продюсера було зруйновано через ракетні обстріли. Відповідні фото Юрій виклав у соціальні мережі та повідомив, що в нього більше немає будинку та офісу, але запевнив, що планує все відбудувати. Однак, все це виявилося неправдою і він вирішив піти простішим шляхом.

“Ні будинку, ні офісу більше нема. Усі живі, але відбудуємо знову”, – писав Фальоса.

Колишній чоловік Ані Лорак перебрався до росії

Про те, що екс-продюсер Ані Лорак покинув Україну, розповіла його колишня дружина співачка Маша Гойя, яка досі спілкується з чоловіком. Вона розповіла, що він вирішив поїхати до росії через те, що там знаходиться його мама, за якою він сумує і тому вирішив повернутися до неї.

“Він зараз в росії, в йошкар-олі. Він мав відбудовувати свій будинок, але був змушений покинути Київ і переїхати до мами. Для нього рідня – найголовніше, тому він більше жити в Україні не планує і я цілком його розумію”, – розповідає співачка.

Колишній чоловік Ані Лорак перебрався до росії

Юрій Фальоса був не лише продюсером Ані Лорак, але й відкрив її, як жінку, але вона не віддячила йому добром. Жінка зрадила чоловіка і залишила його біля розбитого корита. Справа в тому, що Лорак під час стосунків з Юрієм закохалася в відомого футболіста Сергія Реброва.

Чоловік пригадував, як поступово відкрив в ній жіночність та любов до себе. Коли він дізнався про зраду Ані Лорак, його світ перевернувся і він не міг повірити, що це справді сталося. Зараз вони не підтримують ніяких дружніх стосунків, бо в цьому немає необхідності.

Поділитися