Рубрики: Новини

Білява Репяхова чи мудра Созаєва: хто з дружин Віктора Павліка більше полюбився фанатам і підходить йому

Популярний співак Віктор Павлік має цікаву любовну історію, яка сколихнула всіх у 2020-му році. Дізнайтеся, чому він полишив свою третю дружину та кого з його обраниць фанати люблять більше.

Популярний співак Віктор Павлік, мабуть, рекордсмен за кількістю шлюбів в українському шоу-бізнесі. 4 шлюби і 4 дитини у біографії знаменитості. Втім, не всі його прихильники розділили рішення артиста полишити свою третю дружину Ларису Созаєву.

Хто з дружин Віктора Павліка більше полюбився фанатам

Справа в тому, що колишнє подружжя виховувало та рятувало від хвороби свою спільну дитину, сина Павла. Хлопця, на жаль, не вдалося витягнути з біди і у 2020-му році він пішов з життя. У цей самий час музиканта підтримувала ще одна жінка — його нинішня дружина Катерина Репяхова.

Саме її часто порівнюють з Ларисою, а перший час взагалі не сприймали серйозно, як обраницю Павліка. На фоні чуток про те, що Віктор наче мав спершу нову дружину за коханку, популярну блогерку часто засуджували та навіть намагалися її вивести з себе, коментуючи зовнішність, натякаючи на недоліки.

Хто з дружин Віктора Павліка більше полюбився фанатам

Созаєву ж навпаки — підносили. Втім, була одна ситуація, яка яскраво показала, що обидві жінки мають характер і готові відстоювати себе до останнього. Виявляється, ще до війни співак з третьою обраницею не міг остаточно вирішити майнові питання. Зокрема відкритою проблемою для обох була спільна квартира у Києві, де власне, і доживав останні дні син зірки. Його мама категорично не хотіла прощатися з помешканням.

Звісно, цей скандал вийшов у публічний простір, а жінки не цуралися відверто говорити одна про одно далеко не компліментарні речі. Катя готова була навіть згідно з законом піти відстоювати свою честь. Та згодом все затихло. Як насправді вирішилися справи — досі нікому достеменно не відомо. Втім, нині спільнота прихильників Віктора прийняла його вибір, а у Репяхової з’явилися свої фанати, як у блогерки.

Поділитися