Рубрики: Новини

Як склалося особисте життя Софії Ротару після смерті чоловіка: могли бути досі разом, але він пішов

Українська співачка Софія Ротару надихає всіх своєю неймовірною історією кохання. Дізнайтеся, як пережила зірка втрату обранця і чи змогла відкрити серце новим стосункам.

Софія Ротару. Її часто називають українською Примадонною, хоча свого часу ця артистка перевершила навіть Аллу Пугачову, найпопулярнішу співачку СРСР. Втім, на відміну від своєї конкурентки з москви, яка славилася чималою кількістю шлюбів ще за часів “совка”, наша знаменитість довела, що з-поміж купи прихильників та фанатів, своє серце можна присвятити лише одній дорогій людині.

І хоча виконавиці “Червоної рути” приписували роман з легендарним композитором Володимиром Івасюком, насправді у стосунках вона була лише з Анатолієм Євдокименком.

Як склалося особисте життя Софії Ротару після смерті чоловіка

Він був артистом філармонії у Чернівцях, а згодом став художнім керівником і режисером виступів своєї обраниці. Якби це подружжя займалося творчістю у Голлівуді, їх би точно назвали power-couple (потужна пара), адже тандем, побудований на коханні та взаєморозумінні приніс чималу славу обом. Проявляли зірки цікавість до народних українських пісень, естрадну обробку яких творив власне чоловік Ротару.

Втім, щастя цієї родини обірвалося у 2002-му році. 34-й рік подружнього життя потонув у морі сліз Софії Михайлівни, яка бачила, як її милий бореться з хворобою, що забрала його у потойбіччя. Інсульт Анатолія не пошкодував. Він переслідував його тричі: відібрав мову та навіть довів до коми.

Як склалося особисте життя Софії Ротару після смерті чоловіка

Ротару, після смерті чоловіка, замкнулася у собі. Всі рідні бачили, що вона втратила свою половинку. Концерти скасовували, а сама зірка навіть роздумувала про те, щоб взагалі покінчити зі своєю кар’єрою.

Вдруге своє кохання Софія так і не зустріла, але здатися та перекреслити всі спільні з Анатолієм здобутки на сцені не дав їхній син Руслан. Він витягнув маму з депресивного стану та надихнув і далі займатися улюбленою справою.

Нагадаємо, що Ротару вийшла заміж у 1968 році.

Поділитися