Рубрики: Новини

Оля Цибульська показала перебинтоване обличчя та розповіла, що сталося: “Маніпуляція з тілом”

Відома українська співачка та телеведуча Ольга Цибульська частенько дивує своїх прихильників несподіваними експериментами з зовнішністю та стилем.

Українська співачка та телеведуча Ольга Цибульська з початком повномасштабного вторгення почала активніше розвивати свій блог. Зараз зірка публікує кумедні ролики, де висміює події, що відбуваються з зірками українського шоу-бізнесу та активно агітує українців займатися благодійністю.

Сьогодні, 13 квітня, зірка не на жарт здивувала своїх прихильників. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що стало причиною здивування. Зірка розповіла у інстаграм-сторіз про те, що днями робила собі корекцію брів воском і в неї пішла алергічна реакція. В зоні брів у дівчини з’явилися маленькі прищики, які спочатку пройшли, але за декілька днів повернулися назад і Ольга вирішила завітати до спеціаліста, щоб вирішити цю проблему.

Ольга Цибульська здивувала прихильників перебинтованим обличчям

Далі дівчина показалася з перебинтованим обличчям і закликала прихильників відвідувати лише професіоналів своєї справи, щоб не було таких наслідків, як у неї.

“І кожна маніпуляція з тілом, кожен грам, міліграм має значення і наслідки. Тому довіряти потрібно лише професіоналам і ЛІКАРЯМ”, – наголошує Цибульська.

Ольга Цибульська здивувала прихильників перебинтованим обличчям

В наступних відео зірці роблять масаж обличчя та додають якісь креми для шкіри. Дівчина продовжує тему важливості спеціальної медичної освіти у косметологів і запевняє користувачів Мережі не соромитися перед тим, як запитати про наявність вищої освіти, або сертифікатів на препарати, якщо цього потребує професія косметолога в тій чи іншій галузі. Цибульська присвятила цьому декілька сторіз, щоб її прихильники точно запам’яли, що це потрібно робити в будь-якій ситуації.

“Це нормально, просити сертифікат препаратів, які вам вводять”, – пише Цибульська.

Поділитися