Рубрики: Новини

“Ваша взяла, я вагітна”: Даша Астаф’єва прокоментувала чутки про народження первістка й показалась із животом

Нещодавно користувачі мережі запідозрили Дашу Астаф'єву у вагітності. Знаменитість чесно відповіла на всі чутки й розкрила карти стосовно свого цікавого стану

Днями відома українська співачка й модель Даша Астаф’єва опублікувала фотографії зі свого відпочинку в Карпатах. На кадрах зірка позувала в об’ємній куртці, через що шанувальники запідозрили, що артистка вагітна. До слова, раніше представниця українського шоубізнесу скаржилась, що набрала декілька зайвих кілограмів.

Чутки про вагітність зірки прокотились мережею, а Астаф’єва вирішила на них відповісти. Виявляється, знаменитість і дійсно вагітна. Відповідне зізнання знаменитість зробила у новому дописі на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

“Ваша взяла! Я вагітна. Але Карпатами. Всьо. І здається, то назавше!” – зазначила Даша Астаф’єва.

Те саме фото, через яке Астаф’єву запідозрили у вагітності

У новій публікації в особистому блозі знаменитість опублікувала справжнє зізнання в коханні Карпатам. Там Даша Астаф’єва й дійсно буває дуже часто, а нещодавно вирішила пояснити шанувальникам, за що саме полюбляє відпочинок у мальовничих українських горах. Артистка розповіла й про песика, на ім’я Юлік, й про смачну рибу, яку можна скуштувати лише в Карпатах, і про незабутні подорожі засніженими маршрутами.

Даша Астаф’єва у новій публікації на особистій сторінці в Інстаграмі змогла передати колорит українських гір, а найголовніше – описати свої емоції та почуття під час перебування в Карпатах. Артистка й дійсно давно та серйозно закохана в це місце сили.

У новому дописі Астаф’єва зізналась в коханні українським горам

Зазначимо, що, хоч поки що зірка й не вагітна, в особистому житті Даші Астаф’євої все насправді чудово. Раніше знаменитість зізналась, що вона перебуває у стосунках із чоловіком, якого встигла покохати до безтями. З ним артистка познайомилась вже після початку повномасштабної війни. Розповідаючи про стосунки з коханим, зірка назвала їх сенсом свого життя.

Крім того, знаменитість зізналась, як саме чоловікові вдалось підкорити її. Даша Астаф’єва зазначила, що її зацікавив нестандартний підхід – він запросив дівчину на побачення не на Мальдіви, а просто до себе додому. А ось коли співачка побачила затишний побут чоловіка, одразу захотіла в нього “увірватись”.

Поділитися