“Не уявляю свого життя”: друг Потапа Позитив розповів про свої улюблені страви української кухні

Екс-учасник гурту "Время и стекло" та чи не найкращий друг Потапа Позитив відверто розповів, які страви української кухні йому подобаються найбільше.

Український співак Позитив отримав велику популярність під час участі у відомому гурті “Время и Стекло” з Надею Дорофєєвою. Зараз чоловік активно займається сольною кар’єю і, як і кожен українець, допомагає наблизити нашу перемогу. Позитив зізнається, що любить поласувати смачними стравами, а редакція сайту Добрі новини змогла з’ясувати, які українські страви чоловік полюбляє найбільше та що залюбки запропонує іноземцям.

Звісно, в арсеналі улюблених страв в кожного з нас повинні бути супи та основні страви. Позитив не обмежує себе однією улюбленою стравою і після запитання, яку зі страв він обожнює найбільше – чоловік не зміг обрати щось одне.

“Грибна юшка, банош зі шкварками та бризною, котлета по-київськи – це тільки перші страви, які я зміг пригадати. Українська кухня дуже смачна, поживна та кожного разу це вибух задоволення”, – розповідає співак.

Репер Позитив розповів про свої улюблені страви української кухні
Репер Позитив розповів про свої улюблені страви української кухні

А-от для іноземців чоловік рекомендує скуштувати, звісно – український борщ. Що, як не це може повністю охарактеризувати українську культуру? В кожної господині є свій секретний рецепт борщу і в ресторанах шеф-кухарі не завжди розповідають, завдяки чому борщ саме у їхньому закладі є найкращим. Саме через цю різноманітність смаків людям з інших країн ніколи не набридне наш український борщ.

Також, Позитиву дуже подобається м’ясна полядвиця. Це в’ялена філейна вирізка або ковбаса. Зазвичай, вона робиться з яловичини, свинини або конини. Її можна вживати сирою або способом копчення.

“Не уявляю свого життя без м’ясної полядвиці. Існує багато варіантів приготування, це моя слабкість”, – додає чоловік.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини