Потап не підтримав: Настя Каменських після скарг на зайву вагу вийшла на пробіжку, але без свого чоловіка

Останнім часом шанувальники та й сама Настя Каменських часто звертають увагу на те, що зірка набрала декілька зайвих кілограмів. Артистка повернулась до занять спортом

Схуднення стало доволі актуальною темою серед українських селебріті. Важко сказати напевно, чи річ у тому, що вже скоро починається літо, чи в тому, що за останній стресовий рік чи не всі українці набрали зайві кілограми. Хай там як, Настя Каменських також вирішила почати схуднення. Раніше знаменитість вже говорила, що й дійсно стала набрала трішки зайвої ваги. Саме тому зірка вирішила більше не вагатись і почати худнути.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікувала кадри зі своєї пробіжки. На тренування артистка одягла простий і лаконічний, але практичний і стильний наряд. Знаменитість вирушила на ранкову пробіжку в чорних лосинах, такого ж кольору спортивній куртці та у сірій шапці.

Настя Каменських вирішила почати худнути й показала кадри зі своєї пробіжки
Настя Каменських вирішила почати худнути й показала кадри зі своєї пробіжки

Слід зазначити, що на тренування знаменитість вийшла одна. Ні на одному з кадрів, опублікованих Настею Каменських, не “засвітився” її чоловік Олексій Потапенко. Можливо, коханий української артистки виявився занадто зайнятим, чи просто не підтримав дружину в її спортивних заняттях, втім на пробіжці Потап не з’явився.

Втім, Насті Каменських, схоже, й одній не було сумно. Знаменитість цілковито й повністю зосередилась на тренуванні. Виглядає так, ніби артиста серйозно налаштована повернути собі фігури своєї мрії, щоб попрощатись із некоректними питаннями щодо вагітності.

Настя Каменських вирішила знову почати займатись спортом, але без Потапа
Настя Каменських вирішила знову почати займатись спортом, але без Потапа

Нагадаємо, що раніше відома українська співачка вже худла. 2020 року знаменитості вдалось скинути цілих 20 кілограмів, але ніяких особливих секретів у схудненні Каменських не було – лише старий добрий спорт і здорова дієта.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини