Рубрики: Новини

Знайшла у ньому те, чого не було в Топольському: Лозовицька з Холостяка-12 розповіла, хто її новий бойфренд

Відома українська блогерка й модель у новому інтерв'ю для Слави Дьоміна розповіла про свого нового бойфренда. Лозовицька зізналась, що знайшла в ньому те, чого не було в Алексі Топольському

Нещодавно переможниця реаліті-шоу “Холостяк-12” та відома українська модель і блогерка дала інтерв’ю для Слави Дьоміна. У розмові з журналістом знаменитість розкрила багато цікавих фактів про особисте життя й, зокрема, заговорила про нові стосунки. Катерина Лозовицька не приховувала, що стала щасливою поруч зі своїм бойфрендом.

Дівчина зауважила, що поки воліє приховувати особистість свого нового хлопця, втім не розповідати про те, що захоплюється ним, не змогла. Катерина Лозовицька зауважила, що він є розумнішим за неї та назвала свого коханого мудрим чоловіком. Разом з тим, зірка зауважила, що вони одне в одного навчаються.

За словами переможниці Холостяка-12, у неї з новим хлопцем абсолютно різний життєвий досвід, тому вони багато чого можуть дізнатись одне в одного.

Катерина Лозовицька вперше детально заговорила про свого нового бойфренда

Слід зазначити, що в тому ж інтерв’ю тема мудрості підіймалась не лише під час розмови про нового хлопця переможниці Холостяка-12. Слава Дьомін також попросив Катерину Лозовицьку оцінити мудрість її колишнього бойфренда Алекса Топольського від 0 до 10. Дівчина одразу зніяковіла та зазначила, що вважає неправильним оцінювати такі риси чоловіка. Ба більше, модель зауважила, що поставити хорошу оцінку колишньому точно не зможе, адже після стосунків у неї залишилась погана думка про нього.

“Ну в мене погана про нього думка, тому в мене не буде високих балів йому по мудрості”, – з усмішкою на обличчі зазначила Катерина Лозовицька.

Катя Лозовицька з Холостяка-12 висловилась про ставлення до Топольського

Крім того, неможливо оминути увагою той факт, що дівчина у своєму блозі раніше вже натякала, чого їй не вистачало в стосунках з Алексом Топольським. У відповідь на одне з питань фанатів дівчина зазначила, що після розставання з колишнім бойфрендом почала ще більше цінувати справжні чоловічі якості.

Поділитися