Ольга Сумська зізналася, чи привітала її з Великоднем донька-москвичка Тоня Паперна: “Малі вітали”

Відома українська акторка Ольга Сумська неодноразово розповідала про свою доньку, яка живе у москві. Цього разу жінка зізналася, чи привітала її донька з Великодніми святами.

Українська акторка Ольга Сумська мама двох вже дорослих доньок, але одна з них продовжує жити та будувати своє життя за межами України, а саме – на росії. Тоня Паперна не стала їхати в Україну з початком повномасштабного вторгнення, але продовжує підтримувати зв’язок з рідними в рідній для неї країні.

Сумська намагається всіляко захистити свою дитину і виправдовується замість Тоні. Жінка каже, що їй дуже складно в росії, але зараз вона не може повернутися з певних причин, які акторка не називає. Колеги Ольги не дуже добре ставляться до такого вчинку Тоні, але зірка театру та кіно не хоче чути в свій бік жодних порад та негативних коментарів стосовно її доньки.

Ольга Сумська з чоловіком та молодшою донькою
Ольга Сумська з чоловіком та молодшою донькою

Попри таку непросту ситуацію в сім’ї, Ольга Сумська відсвяткувала Великдень як належить. Акторка відвідала службу в храмі та підписала фото позитивними словами про перемогу України. Також жінка розповіла, чи привітала її Тоня Паперна з цим святом, чи вирішила зайвий раз про себе не нагадувати.

“Привітали одна одну ще вчора. Малі нас вітали”, – каже Ольга Сумська.

Телеведуча Валентина Хамайко прокоментувала спілкування Сумської з донькою. За її словами, жінка робить все правильно і родина повинна залишатися родиною, не дивлячись ні на що. Родичам потрібно підтримувати зв’язок один з одним і, в першу чергу, залишатися людьми.

Своє святкування Великодня дівчина не публікувала. Зірка вирішила показати в соціальних мережах лише кошик з крашанками та весняними “котиками”. В описі під фото Тоня також нічого не написала. Вона дуже обережно веде свій інстаграм, майже нічого не пише під постами, а якщо пише, то лише російською мовою.

Ольга Сумська розповіла, чи привітала її Тоня Паперна з Великоднем
Ольга Сумська розповіла, чи привітала її Тоня Паперна з Великоднем

Натомість, Ольга Сумська продовжує активно вести свої соціальні мережі українською мовою та розповідати про події в Україні. Зірка гастролювала містами України з театральними виставами, а сторіз акторки заповнені проханнями про збори коштів, або висвітленням незаконних дій в боку країни-сусіда.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини