Від проблем із голосовими зв’язками до онко: які діагнози друзі й колеги Олега Винника ставлять артистові

Останнім часом в українському суспільстві не вщухають обговорення відомого українського музиканта. Що говорять колеги й товариші Олега Винника щодо його стану здоров'я?

Відомий український музикант Олег Винник, на відміну від своїх зіркових колег, з початку повномасштабної війни дуже рідко з’являвся у медійному полі. Знаменитість ще на початку вторгнення у лютому минулого року висловився стосовно подій, що розгортаються в його рідній країні. Після цього на сторінці зірки не з’являлось майже нічого.

Представники команди Олега Винника раніше розповіли, що наразі він перебуває за кордоном і живе у Німеччині. Попри те, що у своєму блозі зірка не займається розповсюдженням тієї чи іншої інформації, знаменитість займається благодійною та волонтерською діяльністю. За межами України артист вирішив жити не просто так – туди його привела хвороба, про яку говорять всі, втім деталі відомі не кожному.

У мережі озвучили ймовірний діагноз Олега Винника, який зараз лікується в Німеччині
У мережі озвучили ймовірний діагноз Олега Винника, який зараз лікується в Німеччині

Довгий час колеги й близькі друзі зірки мовчали про його реальний діагноз. З почуття солідарності представники українського шоубізнесу вирішили залишити подробиці в секреті, втім останнім часом у мережі побільшало обговорень здоров’я Олега Винника. Так, наприклад, ведуча шоу “Маска”, в якому колись знімався й головний вовк країни, Нателла Кірс пригадала деталі, які могли б натякнути на те, що саме лікує зірка за кордоном.

Колега Олега Винника пригадала, як за лаштунками “Маски” артист “робив якісь маніпуляції, процедури з горлом”. Знаменитість зазначила, що тоді не звертала на це уваги, втім зараз замислилась, що саме проблеми з горлом або голосовими зв’язками могли привести відомого українського співака до клініки.

Нателла Кірс припускає, що Олег Винник лікує в Німеччині горло
Нателла Кірс припускає, що Олег Винник лікує в Німеччині горло

А ось відомий зірковий блогер та оглядач Богдан Беспалов заявляє, що його джерела в оточенні головного вовка України розповіли, що артист бореться з онкологією. Блогер зазначив, що артист доволі важко переніс хворобу, втім зараз вже йде на поправку й продовжує лікування й реабілітацію.

Ба більше, зірковий оглядач Богдан Беспалов припустив, що Олег Винник вже не повернеться до України, адже встиг запатентувати своє ім’я за кордоном і планує залишатись жити саме в Німеччині.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини