“Це діагноз, який у мене є”: Позитив розповів про своє захворювання, яке раніше “лікував” міцними напоями

Відомий український музикант у новому інтерв'ю заговорив про стан свого здоров'я й поділився, що допомагає йому побороти важку недугу, яка проявилась три року тому

Олексій Завгородній, більше відомий під псевдонімом Позитив, давно здобув популярність серед прихильників. Знаменитість починав з гурту “Время и Стекло”, де співав разом зі своєю колегою Надією Дорофєєвою. Сьогодні артист будує сольну кар’єру й навіть після початку повномасштабної війни випускає нові пісні. Хоча й спершу може здаватись, що знаменитість – завжди веселий і “Позитивний”, насправді морально йому буває важко.

Річ у тім, що чотири роки тому лікарі діагностували представникові українського шоубізнесу депресію. Знаменитість вже довгий час живе з психічним розладом, який проявляється загальною пригніченістю, апатією та ще великою кількістю симптомів, через які людині буквально важко виконувати навіть найпримітивніші побутові дії.

Олексій Завгородній розповів про своє захворювання
Олексій Завгородній розповів про своє захворювання

У новому інтерв’ю для “ЖВЛ” Олексій Позитив зізнався, що лікарі діагностували в нього депресію ще три роки тому, а причиною став неймовірно завантажений і виснажливий графік життя. Втім, додав Завгородній, лікуватись йому допомагають не лише фахівці й медикаменти, але й близькі люди. Зокрема, слід зазначити, що сьогодні артист перебуває у щасливих стосунках, а його кохана дівчина неабияк підтримує свого обранця.

“Депресія, по-перше, вона все ж таки – це діагноз, який в мене є. Тобто, це було ще, я думаю, три роки тому. А причини цього – це і постійні концерти, недосипання, твій образ життя, нерви. Зараз я знаходжусь в процесі [лікування – прим. ред.], який дуже складний, але дійсно дуже допомагають тобі люди, які тебе оточують, рідні”, – прокоментував відомий український співак.

Олексій Завгородній розповів про те, як лікує свою депресію
Олексій Завгородній розповів про те, як лікує свою депресію

До слова, Олексій Завгородній – великий приклад для кожного, адже раніше знаменитість лікував свою хворобу за пляшкою. З часом відомий український співак зав’язав з міцними напоями, адже розумів, що вони аж ніяк не допомагають, а лише роблять гірше. Зараз артист веде здоровий образ життя й зізнається, що з тверезою головою він і працює набагато краще.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини