Заблокував в Instagram кума та похресника: Топольський з Холостяка-12 вразив публіку ставленням до близьких

Колишній головний герой крайнього сезону реаліті-шоу "Холостяк" вразив своїм ставленням до близьких людей. Кум Топольського Слава Дьомін зізнався, що той заблокував його і похресника в соцмережі

Відомий український бізнесмен і блогер, а також колишній головний герой популярного реаліті-проєкту про кохання “Холостяк-12” останнім часом не припиняє дивувати своїх шанувальників. Цього разу знаменитість невтішно висловився на адресу свого кума Слави Дьоміна, а той не став мовчати й у відповідь розкрив фанатам особисті деталі, про які раніше волів мовчати.

Що Топольський сказав про Дьоміна

Алекс Топольський, який здобув популярність після участі в проєкті “Холостяк-12” сьогодні не лише бізнесом займається, але й активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Там знаменитість активно спілкується зі своїми підписниками й радо відповідає на всі їхні запитання. Так, наприклад, нещодавно знаменитість відповів на запитання одного з фанатів про те, чому він не спілкується зі Славою Дьоміним.

Хоча й Алекс Топольський не дав конкретної відповіді, чому вирішив обірвати спілкування зі своїм кумом, знаменитість натякнув: причиною стала заздрість Слави Дьоміна його успіхам. Колишній холостяк зазначив, що в житті кожної людини є ті “колишні друзі”, які намагаються наздогнати, адже їх “дратує, що у вашому житті все добре й без них”.

Алекс Топольський висловився про ймовірні причини сварки зі своїм кумом
Алекс Топольський висловився про ймовірні причини сварки зі своїм кумом

Що відповів Слава Дьомін

Спершу відомий український ведучий і журналіст не висловлювався щодо причин сварки зі своїм кумом і хрещеним батьком свого сина. Втім, пізніше знаменитість таки вирішив розповісти подробиці, яких ніхто не очікував. Слава Дьомін зізнався, що в особистих повідомленнях багато його фанатів запитали, що ж він таки відповість своєму куму.

Знаменитість зазначив, що коментувати той факт, що його у минулому близький друг заявив, що той “не зміг порадіти за його успіхи, а от проблемам навпаки радів”, він не хоче – мовляв, у Слави Дьоміна немає бажання ще більше розчарувати публіку в Топольському.

Слава Дьомін розповів про ставлення свого кума до близьких людей
Слава Дьомін розповів про ставлення свого кума до близьких людей

Відомий український ведучий зазначив, що ексхолостяк заблокував його у соціальній мережі Інстаграм. Крім того, Топольський додав у чорний список і свого похресника, сина Слави Дьоміна. Знаменитість також розповів, що хрещений батько навіть не згадує про свого похресника.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини