Маша Єфросиніна висловилась про сестру Лізу Ющенко, яка живе в росії: “Як я можу нести відповідальність”

Відома українська ведуча й благодійниця Маша Єфросиніна вперше висловилась про свою молодшу сестру Лізу Ющенко, яка замовчує події в рідній країні

Маша Єфросиніна сьогодні є однією з найвідоміших українських ведучих і благодійниць. З початку повномасштабної війни знаменитість одразу взялась допомагати людям, які постраждали від воєнних дій на території країни, а також розпочала активну інформаційну боротьбу. Зірка давно завоювала прихильність публіки, а після 24 лютого українці впевнились, що не помилились у виборі кумира.

Втім, навіть попри таку активну громадянську позицію Маші Єфросиніної, зірку продовжують переслідувати питання про її молодшу сестру. Знаменитість зростала разом із Єлизаветою Ющенко, яка раніше була заміжня за сином українського експрезидента, а після розлучення залишила прізвище. Машу Єфросиніну буквально мучать питаннями про рідну людину, оскільки Ліза після 24 лютого 2022 року ні разу не висловилась щодо трагічних подій, які розгортаються в її рідній країні, та продовжує жити у сусідній державі.

Маша Єфросиніна вперше відповіла на запитання щодо ставлення до своєї молодшої сестри
Маша Єфросиніна вперше відповіла на запитання щодо ставлення до своєї молодшої сестри

У нещодавньому інтерв’ю для видання LIGA.net знаменитість детальніше розповіла про свою позицію в питанні, що стосується її молодшої сестри Лізи Ющенко. Зокрема, зірка українського телебачення зізналась, чи виникало у неї колись відчуття відповідальності за дії та рішення, прийняті рідною людиною. Маша Єфросиніна відповіла коротко й зрозуміло – як у неї може виникати подібне почуття за людину, якій вже 37 років.

“Звісно, ні. Як я можу відповідати за вчинки іншої людини? Єдине, за що я можу відповідати, мабуть, за дії свого сина”, – відповіла Маша Єфросиніна.

Крім того, додала відома українська ведуча й благодійниця, сьогодні вона не може й не мусить нести відповідальності навіть за вчинки своєї доньки, адже Нана вже доросла 20-річна людина, яка сама відповідає за ті чи інші свої рішення.

Маша Єфросиніна висловилась про своє ставлення до критики в її бік через дії сестри
Маша Єфросиніна висловилась про своє ставлення до критики в її бік через дії сестри

Саме тому, зазначила зірка, вона не може відповідати за дії своєї дорослої сестри, яка вже саме має власну родину й двох дітей. Маша Єфросиніна також додала, що взагалі не розуміє критики шанувальників у свій бік за вчинки іншої дорослої людини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини