“Я взагалі не міг розмовляти”: Андрій Данилко слідом за Каменських зізнався, що може назавжди втратити голос

Відомий український музикант і творець образу Вєрки Сердючки заговорив про невтішні прогнози лікарів. Знаменитість зізнався, що вперше за останні декілька тижнів заговорив

Останнім часом у шоубізнесі справжня пандемія. Не встигли шанувальники оговтатись від несподіваної заяви Насті Каменських про те, що вона майже втратила голос, як про це ж говорить й Андрій Данилко. У нещодавньому інтерв’ю для видання “Голос Америки” знаменитість зізнався, що наразі він ледве може говорити. Річ у тім, що раніше зірка української естради переніс ларингіт з ускладненнями.

Про це стало відомо ще в березні цього року. Тоді відомий український артист виступав із європейським туром і напередодні одного з концертів втратив голос. Знаменитість не бажав скасовувати виступу й підводити фанатів, тому попросив лікарів ввести йому подвійну дозу ліків, які б повернули співакові голос.

Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, розповів про проблеми зі здоров'ям
Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, розповів про проблеми зі здоров’ям

Така маніпуляція й дійсно допомогла артистові вийти на сцену й заспівати для глядачів, проте спричинило неприємні наслідки. Після концерту в Андрія Данилка трапився крововилив у голосову зв’язку. Артист розповів, що лікар попередив його: у разі повторення ситуації вже ніякі ліки не допоможуть, співак ризикує втратити голос назавжди.

Відомий український артист зізнався, що йому завжди шкода організаторів концертів через подібні форс-мажори, втім після інциденту з голосовими зв’язками зірка не має бажання знову ризикувати своїм здоров’ям.

“У Неаполі я взагалі не розмовляв, довелося вколоти подвійне дозування цього препарату, після якого я, на жаль, взагалі не міг розмовляти… лише другий тиждень пішов, що я розмовляю”, – поділився з журналістами зізнанням Андрій Данилко.

Андрій Данилко розповів про стан свого здоров'я й лікування
Андрій Данилко розповів про стан свого здоров’я й лікування

Нагадаємо, що раніше відома українська співачка Настя Каменських також розповіла про невтішний діагноз, через який могла втратити голос назавжди. Знаменитість розповіла, що лікарі знайшли на її голосових зв’язках новоутворення, які заважали важливому органу повноцінно працювати. Втім, артистка вчасно зупинила концертну діяльність та звернулась по допомогу лікарів.

Зараз Настя Каменських почувається набагато краще й продовжує лікування. Разом з тим, час від часу знаменитість дозволяє собі коротенькі виступи – аби не втрачати форму, але й не надто напружувати ще слабкі голосові зв’язки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини