Вони відмовилися від ботоксу і пластики: як виглядають Ада Роговцева, Ліна Костенко та Ніна Матвієнко зараз

Як знаменитим українкам вдається і в поважному віці виглядати на всі 100? Дізнайтеся, кому роки пішли на користь та зробили образ більш популярним.

Здавалося, лише у Голлівуді знають, як після 50-ти виглядати відмінно. Втім, наші українські знаменитості також не відстають і доводять, що і без пластики та ботоксу можна вражати всіх своїм образом.

Ніна Матвієнко взагалі майже не змінилася. Зморшки додали їй особливого шарму, хоча і проявилися досить пізно. Тривалий час співачка хизувалася моложавим обличчям та неймовірно розкішним виглядом.

Ніна Матвієнко показала обличчя без макіяжу
Вони відмовилися від ботоксу і пластики

Втім, у житті виконавиці прийшлося далеко непросто. Вона походить з простої родини і з дитинства знала, яке важке життя, згодом народила і поставила на ноги двох синів та донечку. За часів Радянського союзу пішла проти правил і свій талант, і свій голос мисткиня подарувала культурі Україні, відроджуючи давно забуті пісні.

У захваті прихильники і від Ади Роговцевої. Здавалося, що акторки рано йдуть на пенсію, але не у випадку цієї української зірки. Вона навіть після 70-ти років знімалася у кіно та серіалах, вражаючи всіх професіоналізмом. Одна з її недавніх робіт — це роль Ганни Миколаївни у серіалі “Мама. Продовження”, який побачив світ у 2022-му році. Там знаменитість вразила всіх, наскільки добре відіграє свій образ, як гарно декламує текст та переконливо подає глядачеві емоції своєї героїні.

Вони відмовилися від ботоксу і пластики

Ще одна легенда, яка зробила чималий внесок у наше мистецтво та словом наближала незалежність — Ліна Костенко. Дивовижно, скільки енергії ще у цій неймовірній 93-річній пані. Цитати однієї з найвідоміших поеток нашої країни одразу стають крилатими, а її твори досі не дають спокою всім противникам України.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини