Арсен Мірзоян вперше розповів справжню причину смерті Ніни Матвієнко: “Ніхто не розумів, що так серйозно”

Не так давно з життя пішла українська душа Ніна Матвієнко. Для прихильників жінки це було справжнім потрясінням, оскільки артистка була "живчиком" і ні на що не жалілася.

Втрата Ніни Матвієнко стала справжнім потрясінням не лише для представників шоу-бізнесу та колег зірки, але й для її родини. Зять артистки Арсен Мірзоян вперше розповів про причину загибелі однієї з найкращих українських жінок-артисток.

За словами чоловіка, хвороба Ніни Митрофанівни підкралася непомітно — онкологічне захворювання, від якого зірка згоріла всього за місяць після того, як їй поставили діагноз. Мірзоян каже, що Матвієнко намагалася не засмучуватися з цього приводу і не хотіла, щоб її шкодували, або ставилися до неї, як до хворої людини.

“Вона ніколи не жалілася. Було справжнім здивуванням, коли ми дізналися діагноз. Ми не розуміли, що все буде саме так і не розуміли, що все так серйозно”, — каже Арсен Мірзоян.

Стало відомо справжню причину смерті Ніни Матвієнко
Стало відомо справжню причину смерті Ніни Матвієнко

Ніна Матвієнко вела здоровий спосіб життя, в неї не було поганих звичок і жінка жодного разу не сказала, що погано себе почуває. Вже після того, як вона дізналася про страшну хворобу жінка все одно не говорила про біль чи поганий стан. Такою її і вдалося запамʼятати: завжди усміхнена та щаслива жінка, яка любить життя і до всього ставиться з позитивом.

Коли артистка опинилася в лікарні, то вона дуже не хотіла, щоб до неї хтось приходив і бачив її у такому стані. Як Арсену, так і її доньці Тоні Матвієнко було дуже складно бачити маму в лікарні, але ніхто не міг нічого зробити, щоб їй стало краще. Мірзоян пригадує, що жінка просила, щоб все це поскоріше закінчилося.

“Вона питала, коли все закінчиться. Єдине, чого вона хотіла — щоб все закінчилося”, — додає чоловік.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини