У команді Олега Винника прокоментували чутки про те, що він бореться з онко: “Лікарня, медичні документи”

Відомий український музикант наразі перебуває за кордоном. Представниця його команди вперше прокоментувала останні чутки про його невтішний стан здоров'я

Олег Винник від самого початку повномасштабної війни є одним із найбільш обговорюваних артистів в українському шоубізнесі. У темі перебування знаменитості за кордоном суспільство розділилося на декілька категорій – доки одні захищають знаменитість і наполягають на тому, що в нього є свої причини, інші навіть попри завірення оточення Винника, що той виїхав у Німеччину на лікування, критикують зірку.

Хай там як, нещодавно Богдан Беспалов, зірковий оглядач і блогер-пліткар, як сам себе називає, розповів, що, за його інформацією, лікарі діагностували в Олега Винника онкологію. У команді артиста вперше відреагували на чутки, які останнім часом заполонили мережу. Голова офіційного фан-клубу головного вовка Україна Валерія Барон, не спростовуючи, але й не підтверджуючи, зазначила, що Беспалов не надав ніяких доказів своїм словам.

У команді Олега Винника відповіли на чутки про те, що він бореться з онкологією
У команді Олега Винника відповіли на чутки про те, що він бореться з онкологією

Голова фан-клубу Олега Винника засудила розповсюдження подібних пліток, заявивши, що в людей “немає нічого святого”. Крім того, Валерія Барон тезисно відповіла на кожну тему, що стосується відомого українського співака.

“Звідки така інформація? Лікар, лікарня, медичні документи, підтверджуючі діагноз? Немає?” – різко відповіла на слова Беспалова про хворобу Винника.

Крім того, відреагувала голова офіційного фан-клубу українського артиста й на закиди, мовляв, колеги й друзі Олега Винника його прикривають, замовчуючи реальні факти. Валерія Барон наголосила, що співак не зробив нічого поганого, тому й прикривати його не потрібно. Крім того, припустила членкиня команди артиста, що подібні чутки потрібно виключно для власного піару тих, хто їх розповсюджує.

У команді Винника відреагували на чутки щодо артиста
У команді Винника відреагували на чутки щодо артиста

Наостанок, Валерія Барон закликала публіку більше уваги звертати на діяльність Олега Винника в рамках його благодійного фонду “Вовчиця”. До того ж, зазначила голова офіційного фан-клубу артиста, співак неодмінно повернеться на сцену.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини