Наталія Сумська полишила Україну: куди виїхала сестра Ольги Сумської та чому не прокоментувала поспішний виїзд

Наталія Сумська завжди відрізнялася принциповою позицією стосовно України та нещодавно акторка показала кадри з іншої країни. Невже сестра Ольги Сумської наважилася на відчайдушний крок?

Наталія Сумська. Героїня цього матеріалу завжди відрізнялася від своїх інших колег. Навіть від сестри, з якою і починала творчий шлях. Завжди принципова та непереможна у своїх поглядах акторка викликала захоплення та повагу.

Як виглядає і чим займається єдиний син Наталії Сумської
Наталія Сумська полишила Україну

Зірка з початком повномасштабного вторгнення не поступилася та разом з чоловіком підтримала Україну. Давала знаменитість благодійні виступи, а її син, В’ячеслав Хостікоєв, збирав кошти для наших захисників.

Та зараз акторка за кордоном. Вона продовжує радувати творчістю запеклих театралів, але тепер вже Румунії. У сторіз, на своїй сторінці в Інстаграмі, Наталія повідомила наступне:

“”Коріолан” приїхав до Румунії” — написала Сумська-старша та показала заквітчану клумбу з неймовірно красивими весняними квітами.

Наталія Сумська полишила Україну

Згідно з профайлом на сайті драматичного театру імені Франка, Наталія грає у цій виставі провідну роль. Вона — Волумнія, мати Коріолана.

Це чи не найперший випадок, коли акторка взагалі виїхала за кордон. Навіть активні бої на Київщині вона переживала вдома. Щоправда, не змогла проститися з матір’ю, яку ховали наприкінці лютого 2022-го року. Чому її не було на похоронах — секрет, адже Ольга Сумська, яка власне і висловлювалася стосовно цієї інформації, не стала розповідати всіх подробиць.

До речі, між сестрами вже давно немає теплих сімейних стосунків. Вони стали непримиримі саме через різне бачення громадянської позиції. Наталія засуджувала, що її рідня знімається для проєктів, які транслюються в росії. Крім цього, було відомо, що зірка не спілкується зі своєю небогою Тонею Паперною, яка давно вже пов’язала своє життя з москвою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини