Рубрики: Новини

Молода дружина Володимира Остапчука прокоментувала його колишніх Войченко і Горняк: “Наробив помилок”

22-річна дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська публічно прокоментувала колишні стосунки свого чоловіка з двома іншими дружинами.

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук минулого року почав будувати стосунки з 22-річною Катериною Полтавською. Чоловік тривалий час приховував стосунки і не признавався, хто саме став його новою обраницею, але як у Володимира, так і в Катерини частенько можна було побачити однакові сторіз.

Днями, телеведучий представив своє власне шоу “Мекнув – питайте”, в якому зробив камінг-аут (публічне зізнання про що-небудь) і розповів, що в нього стосунки з 22-річною дівчиною. Одразу після цього запитання в пари, нарешті, з’явилися спільні фотографії у профілі. Крім цього, пара анонсувала спільний телеграм-канал, який вони будуть вести разом.

Катерина Полтавська розповіла про ставлення до минулого Остапчука

Не дивлячись на те, що пара вже майже рік разом, Катерині досі надокучають запитаннями про колишніх Володимира – Олену Войченко та Христину Горняк. В минулому чоловік наробив дурниць, але його нова кохана на це не зважає. Для неї він найкращий у світі чоловік, який давно пропрацював свої помилки і подібного більше не трапиться.

В Мережі прихильники поцікавились, як вона ставиться до минулого свого чоловіка. Дівчина відповіла досить відверто і запевнила, що вона знає значно більше, ніж знають прихильники.

“Я розумію, що Вова наробив багато помилок в перших стосунках. Не думайте, що я ідеалізую, але я знаю більше і зовсім інакше, ніж знаєте ви. Головне – він визнав свої помилки і сам собі пообіцяв їх більше не повторювати”, – написала Катерина.

Катерина Полтавська розповіла про ставлення до минулого Остапчука

Крім цього, молода дружина розповіла, що вона нормально ставиться до своїх колишіх стосунків, бо йому вже 38 років і було б дивним, якби до такого віку в нього зовсім нікого не було. А в Катерини чоловік став першим у всіх аспектах. Перші серйозні стосунки, перший поцілунок, перші побачення та інше, але вона багато знає про стосунки і вони з Володимиром над ними працюють.

“Я оцінюю його по відношенню до мене і, повірте, краще чоловіка я не могла уявити”, – завершує Катерина.

Поділитися