“Влип, так влип”: співачка Ольга Цибульська розповіла, якою має бути справжня українська жінка

Зірка телебачення Ольга Цибульська розповіла своїм прихильникам, якою, на її думку, повинна бути справжня жінка. Фанати таку думку з радістю підтримали.

Українська співачка та телеведуча Ольга Цибульська активно розвиває свій блог з початком повномасштабного вторгнення. Зараз зірка не працює, тому єдина її діяльність – гумор у соціальних мережах. Дівчина не проти опублікувати кумедні ролики із власними роздумами про життя та з курйозними ситуаціями.

Цього разу, Ольга записала ролик, в якому розповіла, якою повинна бути справжня жінка. На думку співачки – українська жінка, як мед. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що саме Ольга має на увазі.

“Справжня жінка має бути, як мед. З одного боку – м’яка та солоденька, а з іншого – влип, так влип”, – жартома каже співачка.

Прихильники у коментарях підтримали Ольгу та написали свої версії, на кого жінка також може бути схожа:

“А ще жінка як море – хвилюється, спокійна, а може розійтися штормом так, що мало не покажеться. Люблю я море!”, – пише один з користувачів Мережі.

Також, Ольга вирішила влаштувати своїм підписникам невеличкий інтерактив. Дівчина запитала в прихильників, скільки, на їхню думку, вона зараз важить. Та людина, яка вгадає – зможе поспілкуватмся з Олею по телефону в будь-який зручний для неї день. Співачка зізналася, що вона не змогла влізти у свої джинси, які купувала минулого року, бо зірка постійно заїдає стрес.

Ольга Цибульська зізналася, що заїдає стрес
Ольга Цибульська зізналася, що заїдає стрес

Це дуже поширена проблема, якою поділилися її прихильники. Одна з дівчат розповіла, що ніяк не може зупинитися від переїдання, але пора взяти себе у руки та схуднути, бо скоро літо і хочеться похизуватися стрункою фігурою перед людьми.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини