Рубрики: Новини

“Влип, так влип”: співачка Ольга Цибульська розповіла, якою має бути справжня українська жінка

Зірка телебачення Ольга Цибульська розповіла своїм прихильникам, якою, на її думку, повинна бути справжня жінка. Фанати таку думку з радістю підтримали.

Українська співачка та телеведуча Ольга Цибульська активно розвиває свій блог з початком повномасштабного вторгнення. Зараз зірка не працює, тому єдина її діяльність – гумор у соціальних мережах. Дівчина не проти опублікувати кумедні ролики із власними роздумами про життя та з курйозними ситуаціями.

Цього разу, Ольга записала ролик, в якому розповіла, якою повинна бути справжня жінка. На думку співачки – українська жінка, як мед. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що саме Ольга має на увазі.

“Справжня жінка має бути, як мед. З одного боку – м’яка та солоденька, а з іншого – влип, так влип”, – жартома каже співачка.

Прихильники у коментарях підтримали Ольгу та написали свої версії, на кого жінка також може бути схожа:

“А ще жінка як море – хвилюється, спокійна, а може розійтися штормом так, що мало не покажеться. Люблю я море!”, – пише один з користувачів Мережі.

Також, Ольга вирішила влаштувати своїм підписникам невеличкий інтерактив. Дівчина запитала в прихильників, скільки, на їхню думку, вона зараз важить. Та людина, яка вгадає – зможе поспілкуватмся з Олею по телефону в будь-який зручний для неї день. Співачка зізналася, що вона не змогла влізти у свої джинси, які купувала минулого року, бо зірка постійно заїдає стрес.

Ольга Цибульська зізналася, що заїдає стрес

Це дуже поширена проблема, якою поділилися її прихильники. Одна з дівчат розповіла, що ніяк не може зупинитися від переїдання, але пора взяти себе у руки та схуднути, бо скоро літо і хочеться похизуватися стрункою фігурою перед людьми.

Поділитися