57-річний Віктор Павлік заспівав англійською, але слабенько попадав у слова: без коментарів (Відео)

Віктор Павлік активно опановує соціальні мережі. Нещодавно співак показав в Інстаграмі цікаве відео, де він намагався зробити ліпсінк на відому пісню. Що з цього вийшло — дізнайтеся у матеріалі.

Популярний співак Віктор Павлік — завжди в тренді. У свої 57 років він не сидить на місці, а активно опановує нові можливості, вивчає соціальні мережі. Нещодавно виконавець опублікував відео, де зробив ліпсінк на англомовну пісню. Тобто заспівав під фонограму іноземну композицію. Втім видно, що чоловік Каті Репяховою, яка, до речі, не побалувала обранця вподобайками, робить такі дописи не часто. Адже банально відомий чоловік не попадає у слова.

Проте, прихильники оцінили цю публікацію і “лайк” поставила навіть дочка знаменитості.

57-річний Віктор Павлік заспівав англійською

Цікаво, як подає свою творчість Віктор Франкович через популярні мережі. Зокрема, виконавець активно почав вести сторінку у ТікТоці. Поки що ці роботи виглядають просто, але тим не менш, набирають перегляди і навіть колеги по сцені не відмовляють собі у можливості прокоментувати публікації.

“Коли подарували айфон і ти намагаєшся розблокувати Face ID”, — з таким підписом опублікувала легендарна шоувумен Діва Монро.

57-річний Віктор Павлік заспівав англійською

А ось підписники зірки в її телеграм-каналі не скупилися на в’їдливі коментарі стосовно Павліка:

  • “Остання нервова клітина”
  • “Не знущайтеся над легендою”
  • “Нервовий тік?”
  • “Робить він, а соромно мені”

Сам же артист не відповідає на кпини та воліє не звертати уваги на такі вислови. Катя Репяхова, яка вже не перший рік веде свій блог та часто відбивається від хейту, веде таку саму лінію спілкування з прихильниками. Попри те, що їй часто прилітають дуже образливі речі, популярна білявка не вступає у ганебні дискусії.

Нагадаємо, що Віктор Павлік і Катерина Репяхова одружилися у 2020-му році.

Популярне

Подібні новини