Як виглядає зараз Олег Винник, який полишив Україну: співака без фірмового каре просто не впізнати (ФОТО)

Співак Олег Винник вже давно не з'являється в українському медіапросторі. Втім, час від часу спливають у мережі його світлини. Як виглядає Головний вовк країни зараз?

Олег Винник. Герой цього матеріалу минулого року раптово зник з радарів медіапростору. Артист, який від початку повномасштабного вторгнення підтримував Україну, вирішив виїхати в Німеччину. Про своє рішення прихильникам співак вирішив не говорити особисто.

Олег Винник і Таюне одружились ще після завершення інституту
Як виглядає зараз Олег Винник, який полишив Україну

Згодом новину про те, що виконавець нині за кордоном повідомили його представники. Мотивували виїзд Головного вовка країни його станом здоров’я. Проте, причину через яку терміново потрібно було полишити Україну так і не назвали.

Що тільки не приписували Олегу, які тільки недуги, але жодні чутки співак не підтвердив. Та наприкінці минулого року у мережі стали з’являтися світлини Винника. Популярний чоловік сховав волосся під кепку і це стало ще одним приводом для пліток. Подейкували, що у нього може така сама хвороба, як і в покійної Руслани Писанки.

Як виглядає зараз Олег Винник, який полишив Україну: знімок 2022 року

Згодом спливла ще одна цікава інформація. Блогер Богдан Беспалов розповів інсайдерську інформацію від людини, яка працює у клініці, де перебував Головний вовк країни:

“Олег Винник онкологічне захворювання досить тяжко переносив, переніс, лікується, знаходиться в Берліні”

Проте, у мережі з’явилася й інша думка. Таку страшну хворобу заперечують та стверджують, що артист і без жодних причин мав законне право полишати Україну, адже має громадянство Німеччини, яке набув ще задовго до війни.

Нагадаємо, що свою співочу кар’єру зірковий чоловік розпочав саме на Батьківщині Гете, Бетховена та Канта, куди спершу приїхав працювати гувернером для діток. Згодом вдача посміхнулася Олегові і почав розвивати музичний талант.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини