41-річна Лілія Ребрик пригадала, як однокласниці глузували з неї у школі: “Був неприємний досвід”

Відома українська телеведуча пригадала неприємну історію з минулого. Знаменитість розповіла, як її однокласниці під час навчання в школі кепкували з неї без причини

Відома українська телеведуча й актриса Лілія Ребрик нещодавно вперше за історію “ЖВЛ” дала інтерв’ю журналістам проєкту. У ході розмови знаменитість поділилась цікавими спогадами з минулого, деякі з яких, на жаль, виявились доволі неприємними. Мова йде про розповідь Лілії Ребрик про те, як у школі з неї глузували однокласниці.

За шкільних часів знаменитість завжди дуже добре навчалась, завойовувала нагороди в олімпіадах і змаганнях з гімнастики. Втім, не всім подобалось те, що знаменитість досягала таких успіхів. Одного разу, коли в місцевій газеті опублікували новину про Лілію Ребрик, дівчата, з якими вона навчалась, глузливо читали статтю.

Лілія Ребрик у новому інтерв'ю для ЖВЛ розповіла про кепкування в школі
Лілія Ребрик у новому інтерв’ю для ЖВЛ розповіла про кепкування в школі

“Такий був, неприємний дуже [досвід]. Знайшлись, звісно, дівчата, які за мене заступились, підтримали мене, але це таке випробування. Не знаю, чи то заздрість, чи то щось інше. Я пам’ятаю, що я прийшла додому, плакала, розповіла батькам”, – пригадала Лілія Ребрик.

Знаменитість пригадала, що тоді батьки підтримали її життєвою мудрістю. За спогадами Лілії Ребрик, мама й тато зауважили, що це – урок і приклад того, що людина не може подобатись абсолютно кожному, а тому з людьми, які тебе не приймають, слід просто припиняти спілкування. Зірка пригадала, що й нині живе за таким самим принципом і вміє викреслювати зі свого життя “зайвих” людей.

Відома українська ведуча Лілія Ребрик розповіла про неприємну історії зі шкільних часів
Відома українська ведуча Лілія Ребрик розповіла про неприємну історії зі шкільних часів

До слова, в тому ж інтерв’ю знаменитість зізналась, що це – не єдиний життєвий урок, якому її навчили батьки. Лілія Ребрик пригадала, що мама з татом навчили її змалку, що кожну страву потрібно доводити до кінця, а не кидати на половині шляху.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини