Рубрики: Новини

Лідер гурту KALUSH розповів, чому його мама досі працює звичайною продавчинею: “А чому так?”

Олег Псюк отримав велику популярність після перемоги на "Євробаченні-2022" у складі гурту KALUSH. Хлопець може дозволити собі забезпечувати маму, але вона досі працює в магазині.

Олег Псюк створив надзвичайно відомий хіт “Стефінія” з яким отримав перемогу на “Євробаченні-2022”. Відомо, що на цю пісню його надихнула мама, яка є власницею цього рідкісного імені. Не дивлячись на те, що хлопець непогано заробляє створенням музики і колабораціями зі світовими зірками, його мама продовжує працювати в сільському магазині. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, в чому справа.

Олег зізнається, що його мама сама хоче працювати. Їй потрібна якась соціальна активність, бо якщо вона не буде працювати, то буде сидіти вдома і не спілкуватиметься з людьми. Сам артист вважає роботу своєї мами правильною і завжди її підтримає.

“Їй подобається. Вона любить, вона рада. З нею фотографуються. В неї досі запитують, чому вона працює, але суть не в грошах, а в спілкуванні з людьми. Їй важливо мати соціальну активність”, – каже Псюк.

KALUSH розповів, чому його мама працює продавчинею

До слова, на “Євробаченні-2022” повинна була виступати Аліна Паш. Саме вона отримала перемогу у нацвідборі, але через конфлікти замість неї поїхав гурт KALUSH. Дівчина дуже добре ладить зі всіма учасниками гурту, крім самого Олега. Як зізнається співачка, вона його просто не поважає і цю думку не змінить, хоч і рада що Україна отримала бажану перемогу.

Аліна підтримувала гурт, спостерігаючи за виступом і дуже просила хлопців сказати про українські міста, яка знаходять в окупації. KALUSH зі сцени закликали врятувати всіх полонених та не стояти в стороні, поки в Україні триває війна. Глядачі підтримали його думку бурхливими оплесками і лише тоді учасники гурту покинули сцену.

Поділитися