Аліна Паш різко висловилася про переможця Євробачення-2022 і лідера гурту KALUSH: “Я не поважаю Псюка”

Українська співачка Аліна Паш прокоментувала перемогу гурту KALUSH на "Євробаченні-2022" та особисте ставлення до лідера гурту Олега Псюка.

Українська співачка Аліна Паш завітала на інтерв’ю до Сергія Лиховиди на “Розмову” і розповіла про своє ставлення до музики, особистого життя, життя під час повномасштабного вторгення та багато чого іншого. Чоловік запитав в Аліни, що вона думає про перемогу гурту KALUSH на “Євробаченні-2022” та загальне ставлення до лідера гурту Олега Псюка.

Дівчина розповідає, що вона в 2022 році була налаштована на свою перемогу у національному відборі. Співачка вірила в свою перемогу, вона хотіла донести свою позицію та була впевнена в цьому. Аліна Паш і зараз думає, що Україна переможе.

“Я знала, що Україна переможе і я знаю, що Україна переможе загалом. Тоді це було логічно, не логічно, але зрозуміло – я вболівала за Україну. Як би мені не була болючою ця стуація. Я щиро писала Вані Клименко, чи скажуть вони за Азовсталь. Я це писала на адреналіні, але від щирого серця і я дуже раділа, коли він сказав ці слова англійською мовою”, – розповідає Аліна.

Аліна Паш зізналася, як ставиться до Олега Псюка
Аліна Паш зізналася, як ставиться до Олега Псюка

Однак, про особисті стосунки з Олегом Псюком дівчина розповідає не так позитивно. В них не склалося спілкування з хлопцем, хоча решта учасників гурту, на думку Аліни Паш, дуже класні хлопці.

“Ми в галімих стосунках. Я не поважаю Псюка. Він мені не може дивитись в очі нормально. Я намагалася підійти поговорити, але ні. Всі інші учасники гурту дуже класні, ми поспілкувалися і це дуже класні хлопці”, – додає співачка.

Аліна Паш прокоментувала свої стосунки з лідером гурту KALUSH
Аліна Паш прокоментувала свої стосунки з лідером гурту KALUSH

Аліні Паш дуже подобається творчість гурт KALUSH. Вони комбінують декілька стилів в музиці, поєднучи з українським фолькльором і це їй дуже близьке, рідне. Дівчина задоволена, що така музика існує і допомагає витісняти російську творчісь з плеєрів українських громадян.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини