Олегу Виннику знайшли гідну заміну: що відомо про нового повелителя вовчиць Андрія Кравченко

Поки Олег Винник видаляє пости у соціальних мережах і не планує з'являтися на публіці, на його місце швиденько прийшов новий співак Андрій Кравченко.

Олег Винник з початком повномасштабного вторгнення повністю зник з медіа-простору. Чоловік не став публікувати пости про війну, на його сторінці за весь час можна було побачити лише декілька постів, які він вже видалив. Днями з його сторінки зникла будь-яка інформація про нього, залишилось лише одне ім’я.

Друзі та колеги Винника не розуміють, що з ним відбувається. Він не бере ні від кого слухавки, не розповідає, як в нього справи і більша частина українського шоу-бізнесу відмовилась мати з ним щось спільне. Поки про Олега починають забувати, на сцені все більшої популярності набирає співак Андрій Кравченко.

Прихильниці у коментарях до публікацій Андрія пишуть, що він є справжньою заміною Олега Винника. Прослухавши його пісні можна зробити висновок, що вони з Винником й справді дуже схожі. Навіть ззовні, якщо придивитися, то можна побачити спільні риси.

“А може це Винник, який зник і ось знову з’явився: посмішка, голос, обличчя таке саме, але Винник білявий. Але Андрій дуже подобається”, – пише прихильниця.

Відомо, що Кравченко почав свій зірковий шлях відносно нещодавно. Про нього відомого не дуже багато. Чоловік навчався в інституті мистецтв та культури, 5 років був солістом ансамблю, але завжди хотів стати військовим. Андрій закінчив військову кафедру за спеціальністю Військовий психолог.

Олегу Виннику знайшлася гідна заміна: хто такий Андрій Кравченко
Олегу Виннику знайшлася гідна заміна: хто такий Андрій Кравченко

Нещодавно в нього був тур Чехією та Латвією, він активно займається благодійністю та є засновником фонду, в якому збирають кошти на авто для наших захисників. Прихильники кажуть, що Андрій – ідеальна заміна Олегу Виннику, який про себе нічого не нагадує.

  • “Андрій – крутий!! Вчились в універі приблизно в один період. Він вже тоді був чудовим виконавцем. Бажаю йому успіху!”,
  • “Знаю Андрія Кравченко багато років особисто, нічого не буду коментувати, скажу що він дуже гарна та світла людина. І я рада, що, нарешті, його зірка засяяла”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини