Близький друг Олега Винника розкрив усю правду про реальний стан здоров’я артиста: “Щойно з ним розмовляв”

Друг відомого українського музиканта, який постійно підтримує з артистом зв'язок, розкрив усю правду про стан здоров'я Олега Винника. Як нині себе почуває співак, який лікується Німеччині?

Відомий український музикант Олег Винник з початку повномасштабної війни перебуває за межами рідної країни. Спершу знаменитість довго зберігав мовчання щодо свого раптового зникнення, чим викликав неабияку хвилю критики. Врешті-решт, у команді головного вовка України розповіли про причини, чому він був змушений ще до 24 лютого минулого року покинути країну.

Виявляється, знаменитість виїхав за кордон на лікування невідомого захворювання. Ні Олег Винник, ні його найближче оточення не розкриває діагнозу, який знаменитості поставили у Німеччині. Й хоча мережею гуляє багато чуток щодо того, на що насправді міг захворіти артист, нещодавно голова офіційного фан-клубу співака спростувала чутки.

Відомий український артист Олег Винник виїхав за кордон на лікування
Відомий український артист Олег Винник виїхав за кордон на лікування

Попри мовчання відомого українського співака, шанувальники не втрачають можливості дізнатись про його самопочуття через інші джерела інформації. Так, наприклад, у коментарях до допису директорки фан-клубу Олега Винника фанати артиста залишили чимало запитань про його самопочуття.

У відповідь на цікавість прихильників щодо стану здоров’я співака вирішив висловитись його близький друг, Роман Недзельський, чоловік Оксани Білозір та ексдиректор Палацу “Україна”. Сьогодні знаменитість служить у лавах української армії, а з головним вовком підтримує зв’язок не лише з робочих і волонтерських питань, а й з особистих.

У відповідь на один із коментарів користувачки Фейсбуку, в якому вона поцікавилась, чи “живий він [Олег Винник]”, Недзельський зазначив: в артиста все добре. Друга співака зауважив, що той активно займається своєю справою, волонтерством і благодійністю, а сам артист “живіший всіх живих”. Крім того, Недзельський зізнався, що нещодавно розмовляв із Винником і голос у нього був бадьорий.

Друг Олега Винника відповів на питання щодо самопочуття артиста
Друг Олега Винника відповів на питання щодо самопочуття артиста

Нагадаємо, що раніше голова офіційного фан-клубу Олега Винника дорікнула блогерам, які розповсюджують непідтверджену інформацію щодо реального стану здоров’я відомого українського артиста. Натомість Валерія Барон закликала говорити про громадську діяльність артиста.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини